Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau Aalter

Extra hulp in het huishouden kan erg fijn zijn wanneer er door het drukke leven van de meeste mensen vaak geen tijd is voor het schoonmaken van het huis. Taken worden dan overgenomen waardoor alles netjes bijgehouden wordt en men in een schoon huis thuis kan komen. U hoeft hier dan zelf niets meer aan te doen.

Betaalbaar poetsbureau in Aalter

In Aalter is het mogelijk om een beroep te doen op de gemakken van een poetsbureau. Een extra hulp in het huishouden zal taken overnemen zoals stofzuigen, dweilen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken. Op die manier heeft u zelf meer tijd om te genieten omdat u deze vervelende klusjes niet meer hoeft te doen.

Betalen met dienstencheques

Het is mogelijk om de diensten van dit poetsbureau te betalen met een dienstencheque. Dit is een betaalmiddel dat erg handig is en daarnaast ook nog eens erg voordelig. Dit komt omdat iedere cheque staat voor het uurloon van 9 euro van de poetshulp en de cheque daarnaast ook nog eens voor 30 procent aftrekbaar is.

Bij interesse is het mogelijk om contact op te nemen met Easy Life Dienstencheques. Hier kan er zo snel mogelijk voor gezorgd worden dat u kunt gaan genieten van de gemakken van een poetsbureau in Aalter.

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid