Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Poetsbureau Aalst

Bent u op zoek naar een goed poetsbureau in Aalst dat u kan voorstellen aan een goede en betrouwbare hulp? Easy Life is een poetsbureau dat u graag snel en voordelig koppelt aan de beste hulp in Aalst. Zo kunt u zich richten op de voor u belangrijke zaken en genieten van meer vrije tijd en een proper huis.

Een betrouwbaar poetsbureau in Aalst

Het vinden van een goed poetsbureau dat elke hulp vooraf screent, is niet eenvoudig. Tot u Easy Life vindt! Deze professionele organisatie is het beste poetsbureau bij uitstek als het gaat om betrouwbare en kundige kuisvrouwen. Door elke hulp eerst te screenen, bent u verzekerd van een goede, propere kuisvrouw die u kunt vertrouwen. Easy Life is het beste poetsbureau in Aalst en staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Geen zorgen over het huishouden of de hulp: wees zeker met Easy Life!

Laat ons poetsbureau het werk doen

Een hulp in de huishouding voert over het algemeen enkel simpele huishoudelijke taken uit, zoals het kuisen van het sanitair, het stoffen van uw meubels en het stofzuigen en dweilen van de vloer. Maar, heeft u af en toe niet genoeg van al die taken in huis die iedere dag weer terugkomen? Zoals het koken van de maaltijd, het doen van boodschappen en het verzorgen van de strijk? Ook hier kan Easy Life als poetsbureau in Aalst u een handje bij helpen. In overleg kan een hulp van Easy Life namelijk ook dit soort huishoudelijke taken van u overnemen. Zo maakt Easy Life u het dagelijks leven echt een stuk simpeler!

Poetsbureau Easy Life: alleen maar voordelen!

Service, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn niet de enige voordelen die een hulp via dit poetsbureau u kan bieden. Een hulp via Easy Life kunt u namelijk uitbetalen met dienstencheques. Dit is een veilige en eenvoudige manier van betalen. Het enige wat u hoeft te doen, is dienstencheques bestellen, of u kunt dit uitbesteden aan Easy Life. De cheques worden bij u thuis geleverd en u hoeft zo geen contant geld voor de hulp in huis te hebben. Een ander voordeel van dienstencheques is, dat de kosten die u maakt deels aftrekbaar zijn van de belasting. Zo wordt het wel heel voordelig om een hulp via poetsbureau Easy Life in te schakelen!

In Aalst een poetsbureau vinden? Easy Life!

Profiteer, net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België van de voordelen van Easy Life! Neemt u direct contact op met de enthousiaste medewerkers van ons poetsbureau en wij vinden zo snel mogelijk de best passende hulp in Aalst. Geniet op korte termijn van meer vrije tijd en een propere woning! Easy Life: wat een service, wat een gemak.

of bel
+32 5 359 01 04
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Steve V. uit Stekene heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jolien S. uit Leopoldsburg heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bea V. uit Drongen heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura D. uit Puurs heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frederik D. uit Langdorp heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.