Easy Life scoort
4.0 op basis van
233 beoordelingen
0800 62080

Poetsbureau

Waarom kiezen voor een poetshulp of huishoudhulp via Easy Life?

Misschien heeft u al meerdere poetsvrouwen over de vloer gehad, met teleurstellende ervaringen. Misschien ook twijfelt u, omdat u niet weet wie u in huis haalt. Klinkt dat u bekend in de oren? Kies dan voor een huishoudhulp met dienstencheques via Easy Life! Onze werknemers worden met zorg geselecteerd en gescreend. Dit bespaart u als particulier niet alleen veel tijd, maar ook problemen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Belastingvermindering dankzij dienstencheques

Besluit u een poetshulp of huishoudhulp in te schakelen, dan betaalt u dankzij overheidssteun 9 euro per prestatie-uur. Bovendien geeft de aanschaf van dienstencheques recht op een belastingvermindering van 30%. Uiteindelijk kost een dienstencheque u nog maar 6,30 euro.

In tegenstelling tot veel poetshulpen die in het zwart werken, heeft het personeel van Easy Life een geldige arbeidsovereenkomst en zijn zij verzekerd tegen arbeidsongevallen.

Ook voor huishoudhulpen die momenteel nog in het zwart werken zijn wij de aangewezen oplossing. Wij brengen in alle discretie uw statuut officieel in orde, zodat u kunt genieten van dezelfde voordelen als iedere andere loontrekkende.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een poetshulp via Easy Life? Of heeft u interesse in onze job mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

of bel
0800 62080
Open maandag om 9u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid