Easy Life scoort
4.2 op basis van
22709 beoordelingen

Kuisvrouw Wielsbeke

Wilt u graag een betrouwbare kuisvrouw in Wielsbeke vinden, maar weet u niet waar u uw zoektocht moet starten? Easy Life weet als professioneel poetsbureau dat het vinden van een goede kuisvrouw in Wielsbeke niet altijd gemakkelijk is. Maar door hun uitgebreide bestand aan kuisvrouwen, die allen gescreend zijn en geschikt bevonden, weten zij u snel voor te stellen aan een professionele en betrouwbare kuisvrouw in Wielsbeke!

Easy Life: betrouwbare en gedegen kuisvrouwen

Doordat Easy Life alle kuisvrouwen gescreend hebben, alvorens ze op te nemen in het werkbestand, kunnen zij kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. U bent daarom verzekerd van een professionele kuisvrouw aan wie u zorgeloos uw huishouden uit handen kunt geven. Dat is echt Easy Life!

Wat de kuisvrouw kan doen

Misschien bent u gewend dat een kuisvrouw enkel standaard huishoudelijke taken uitvoert, zoals het boenen van de vloer en het kuisen van uw sanitair. Een kuisvrouw van Easy Life neemt echter graag een stap extra. In overleg kan zij u ook helpen bij het doen van uw strijk, het in huis halen van de boodschappen en het bereiden van uw maaltijd. Kunt u zich voorstellen hoeveel tijd en moeite u uit handen genomen kan worden? Wat een service, wat een gemak!

De voordelen van een kuisvrouw van Easy Life

Naast het feit dat Easy Life u een lange zoektocht naar een goede kuisvrouw uit Wielsbeke uit handen neemt en deze hulp u de maximale ondersteuning in het huishouden geeft, levert een kuisvrouw via Easy Life nog meer voordelen. De gewerkte uren van de kuisvrouw zijn namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Dit houdt in dat u vooraf cheques bestelt, waarmee u kunt betalen. Een handig en veilige manier van betalen, want u hoeft geen contant geld meer in huis te halen. Daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens deels aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een kuisvrouw wel heel voordelig!

Een kuisvrouw in Wielsbeke? Easy Life!

Wilt u, net als ruim 14.000 andere gezinnen, profiteren van alle voordelen die Easy Life biedt? Neemt u dan vrijblijvend contact met dit professionele poetsbureau op. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch staan de medewerkers u graag te woord. U kunt uw wensen aangeven, waarna Easy Life op zoek gaat naar de best passende kuisvrouw in Wielsbeke. Geniet binnenkort van meer vrije tijd en een propere woning!

of bel
+32 5 149 02 08
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Mustapha A. uit Sint-Jans-Molenbeek heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jelke L. uit Westmalle heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Peter D. uit Sint-Amandsberg heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

LYnn D. uit Gent heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Philip W. uit Maarkedal heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.