Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Kuisvrouw Vilvoorde

Bent u op zoek naar een kuisvrouw in Vilvoorde, maar vindt u het lastig om een goede te vinden? Weet u niet waar u moet zoeken of bent u onzeker over de betrouwbaarheid van de kuisvrouw? Laat Easy Life u helpen! Deze specialist op het gebied van huishoudelijke hulp weet de beste kuisvrouw in Vilvoorde aan u voor te stellen. Op deze manier bent u verzekerd van een professionele én betrouwbare kuisvrouw. Lekker easy!

Een kuisvrouw uit Vilvoorde inschakelen

Een kuisvrouw kan zeer fijn zijn als u een drukke job heeft, of een druk gezin. Misschien bent u wel veel tijd kwijt aan uw hobby, maar het kan ook zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om huishoudelijk werk te verrichten. Of, u heeft zelf gewoon geen goesting om te poetsen. Wat de reden ook mag zijn, een kuisvrouw via Easy Life verzet bergen werk voor u, tegen een heel scherp tarief. Op deze manier bespaart u tijd en kunt u genieten van meer rust in huis en meer vrije tijd. Wat is er fijner dan thuiskomen in een propere en heerlijk fris geurende woning?

Een eerlijke en professionele kuisvrouw in Vilvoorde

Easy Life streeft de beste dienstverlening na en heeft service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom zorgt Easy Life ervoor dat iedere kuisvrouw eerst gescreend wordt. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen, wordt de kuisvrouw ingezet. Op deze manier waarborgt Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw en kunt u zorgeloos genieten van uw vrije tijd en propere woning.

Taken van de kuisvrouw

Een kuisvrouw voert over het algemeen standaard huishoudelijke taken uit, zoals het afnemen van stof, het dweilen van de vloer en het kuisen van uw sanitair. Een kuisvrouw van Easy Life kan echter veel meer voor u betekenen. In overleg kan zij bijvoorbeeld ook uw was strijken, uw boodschappen in huis halen of koken. U kunt uw wensen bij Easy Life aangeven en zij gaan op zoek naar de best passende kuisvrouw in Vilvoorde. Dat is de service van Easy Life!

Extra voordeel door dienstencheques

Er zijn nog meer voordelen te noemen voor het kiezen voor een kuisvrouw van Easy Life. Zo is de kuisvrouw uit Vilvoorde via Easy Life uit te betalen middels dienstencheques. U hoeft dus niet steeds contant geld in huis te halen en aangezien één cheque gelijk staat aan één uur werk, is uitbetalen simpel. De waarde van één dienstencheque is aantrekkelijk laag te noemen en daarnaast kunnen de kosten van dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk van de belasting afgetrokken worden. Wacht niet langer en geniet van de vele voordelen van een kuisvrouw in Vilvoorde via Easy Life!

Easy Life: de beste kuisvrouw in Vilvoorde

De medewerkers van Easy Life helpen u graag verder. U kunt het online aanvraagformulier invullen, of telefonisch contact opnemen. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en kunnen tevens de bestelling van dienstencheques uit handen nemen. Bespaar veel tijd en moeite en geniet van een schoon huis en een afgewerkt klussenlijstje!

of bel
+32 2 883 30 13
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Michel D. uit Bierges heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hans V. uit Kessel heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lore G. uit Herzele heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Natacha P. uit Awans heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karen B. uit Beerzel heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.