Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Kuisvrouw Torhout

Herkent u dit: druk met uw job, gezin en hobby’s? Geen tijd voor het huishouden of misschien wel geen goesting? Toch wilt u graag wonen in een opgeruimd en fris huis. De oplossing is eenvoudig: een kuisvrouw inzetten! Toch is het vinden van een kuisvrouw in Torhout niet gemakkelijk. Hoe weet u of de kuisvrouw haar werk goed doet en daarnaast ook te vertrouwen is? Laat Easy Life u helpen. Deze specialist in het inzetten van kuisvrouwen weet de beste kuisvrouw in Torhout aan u voor te stellen!

Hoe Easy Life werkt

Easy Life stelt service en kwaliteit voorop. Een kuisvrouw kan alleen voor Easy Life werken, als zij de strenge screening doorstaan heeft. Op deze manier bent u zeker van een professionele en betrouwbare kuisvrouw uit Torhout. U kunt de zoektocht naar een goede kuisvrouw dus zeker aan Easy Life overlaten. Dan bespaart u direct al tijd en moeite en kunt u binnenkort genieten van een propere woning!

Kuisvrouw Torhout met dienstencheques

De kuisvrouw uit Torhout die Easy Life aan u voor zal stellen, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Dienstencheques zijn een voordelige en handige manier om de gewerkte uren uit te betalen. Eén dienstencheque heeft een waarde van 9 Euro en staat gelijk aan één gewerkt uur. U profiteert niet alleen van dit voordelige uurtarief, maar daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk af te trekken van de belasting. Nog een voordeel van een kuisvrouw vinden via Easy Life!

Een kuisvrouw van Easy Life kan meer!

Als u denkt aan een kuisvrouw, dan denkt u waarschijnlijk aan bepaalde taken die zij kan verrichten, zoals stoffen, stofzuigen en kuisen. Maar, een kuisvrouw van Easy Life kan meer voor u betekenen. In overleg kan de kuisvrouw namelijk ook uw boodschappen verzorgen, uw garderobe strijken of uw maaltijd voor die dag klaarzetten. U kunt uw wensen aangeven bij Easy Life en zij zullen de best passende kuisvrouw in Torhout aan u voorstellen. Bespaar een hoop tijd en moeite en geniet van een efficiënt en gestructureerd huishouden.

Kies voor een Easy Life!

U hoeft zich dus geen zorgen te maken en kan het zoeken naar een kuisvrouw in Torhout zeker overlaten aan Easy Life. Neemt u snel contact op met de medewerkers van Easy Life via het online aanvraagformulier, of telefonisch. U geeft uw wensen aan en de medewerkers gaan enthousiast op zoek naar de best passende kuisvrouw in Torhout. Zo maakt Easy Life het leven écht een stuk gemakkelijker!

of bel
+32 5 096 04 05
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Samir E. uit Oudergem heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fien V. uit Molenbeek-Wersbeek heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Naomi V. uit Sint-Truiden heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Alida W. uit Nijlen heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Georges V. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.