Easy Life scoort
4.2 op basis van
11353 beoordelingen

Kuisvrouw Sint-Truiden

Komt u tijd tekort om het huishouden op orde te houden? Of bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Dan is het tijd om Easy Life in te schakelen. Deze specialist helpt u snel aan een voordelige, professionele en betrouwbare kuisvrouw in Sint-Truiden. Zo bespaart u zichzelf een hoop tijd en moeite. Easy Life maakt het leven een stuk gemakkelijker!

Ervaren en betrouwbare kuisvrouw

Een kuisvrouw in Sint-Truiden vinden is niet gemakkelijk. Vooral niet omdat het moeilijk is om te bepalen of iemand haar werk goed doet en daarnaast ook betrouwbaar is. Gelukkig kan Easy Life u uitstekend van dienst zijn. Deze specialist op het gebied van huishoudelijke hulp, heeft namelijk een uitgebreid netwerk aan kuisvrouwen, ook in Sint-Truiden. Deze kuisvrouwen zijn eerst gescreend en pas aan het bestand toegevoegd wanneer zij voldoen aan de strenge eisen van Easy Life. De medewerkers van Easy Life stellen u graag voor aan een ervaren en betrouwbare kuisvrouw in Sint-Truiden.

Meer tijd door de hulp van een kuisvrouw

Een kuisvrouw voert in de meeste gevallen alleen de standaard huishoudelijke taken uit, zoals het poetsen van sanitair, stoffen, stofzuigen en dweilen. Maar, wat zou het een genot zijn als een kuisvrouw ook andere werkzaamheden van u over kan nemen. Denkt u hierbij aan het doen van uw boodschappen, het koken van uw maaltijd of het verzorgen van uw strijk. In overleg kan een kuisvrouw van Easy Life ook deze taken op zich nemen. Zo maakt Easy Life het leven echt een stuk gemakkelijker voor u!

Nog meer voordelen van Easy Life

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een kuisvrouw van Easy Life biedt. Ook het uitbetalen levert u extra voordeel. Dit kunt u namelijk doen met dienstencheques, waarbij één dienstencheque gelijk staat aan één uur werk. Dat staat gelijk aan 9 Euro. Een voordelig tarief, waarbij u de kosten van dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk van de belasting af kunt trekken. Dat maakt het inzetten van een kuisvrouw via Easy Life wel heel aantrekkelijk! Daarnaast zorgen dienstencheques ervoor dat u geen contant geld meer in huis hoeft te halen. Bestellen gaat eenvoudig, maar u kunt dit proces ook overlaten aan Easy Life voor nog meer gemak.

Een kuisvrouw in Sint-Truiden zoeken? Easy Life!

Wilt u graag, net als meer dan 14.000 andere gezinnen, profiteren van de vele voordelen die Easy Life biedt? Vult u dan direct het online aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op met de betrokken medewerkers van Easy Life. Zij gaan meteen voor u aan de slag om de best passende kuisvrouw in Sint-Truiden voor u te vinden. Eenvoudig, betrouwbaar en snel: dat is Easy Life!

of bel
011 36 09 03
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Kelly S. uit Mortsel heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Agnes V. uit Blanden heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mathieu V. uit Baaigem heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Rita B. uit Tervuren heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kimberly S. uit Sint-Truiden heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.