Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Kuisvrouw Schoten

Ontbreekt het u aan tijd om het huis op orde te houden? Vanwege een drukke job of omdat u vaak van huis weg bent? Misschien bent u lichamelijk niet bij machte om huishoudelijk werk te verrichten. Wat de reden ook mag zijn, een kuisvrouw geeft u meer tijd en vrijheid door huishoudelijke taken uit handen te nemen. Easy Life vindt snel een goede en betrouwbare kuisvrouw in Schoten, zodat u ook daar geen tijd aan kwijt hoeft te zijn.

Professionele, gescreende kuisvrouw

Wanneer u Easy Life laat helpen bij het zoeken naar een kuisvrouw in Schoten, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare hulp. Elke kuisvrouw wordt namelijk eerst gescreend alvorens zij aan de slag mag gaan via Easy Life. Op deze manier wordt kwaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd. Op basis van uw wensen gaat Easy Life op zoek naar de best passende kuisvrouw in Schoten.

Hulp van een kuisvrouw

U kiest natuurlijk voor een kuisvrouw, zodat zij uw woning kan schoonmaken. De standaard werkzaamheden zijn vaak stof afnemen, stofzuigen, dweilen en sanitair poetsen. Maar wist u dat een kuisvrouw van Easy Life méér voor u kan betekenen? In overleg kan zij ook uw boodschappen verzorgen, de strijk doen of uw maaltijd klaarzetten. Een kuisvrouw van Easy Life is dus extra nuttig!

Kuisvrouw in Schoten met dienstencheques

Een kuisvrouw via Easy Life kunt u uitbetalen met dienstencheques. Eén uur werk staat daarbij gelijk aan één dienstencheque. Deze cheques bestelt u vooraf, of u laat het aanvragen van dienstencheques over aan Easy Life. U hoeft dus geen contant geld in huis te halen en rekent eenvoudig via dienstencheques af. Daarnaast heeft het gebruik van dienstencheques nog een voordeel: de kosten kunt u gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om een kuisvrouw via Easy Life in te schakelen.

Easy Life: makkelijker kan haast niet

Bent u overtuigd van het gemak en de vele voordelen die een kuisvrouw via Easy Life u biedt? Aarzel dan niet en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Zij helpen u snel verder bij het vinden van de beste kuisvrouw in Schoten. U kunt het online aanvraagformulier invullen of telefonisch contact opnemen. Dan bent u binnenkort verzekerd van een propere woning én meer vrije tijd!

of bel
+32 3 385 55 83
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Oger M. uit Bonheiden heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sabine V. uit Keerbergen heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tineke V. uit Nijlen heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joyce R. uit Poppel heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frans B. uit Wakken heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.