Easy Life scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Roeselare

Een goede huishoudhulp in Roeselare vinden is een uitdaging. Easylife helpt u graag tijd en moeite te besparen en kan snel een professionele huishoudhulp aan u voorstellen. Zo heeft u meer tijd over voor uzelf, uw familie en vrienden of uw werk én bent u zeker van een professionele en opgeleide huishoudhulp.

Betrouwbare en professionele huishoudhulp

Wanneer u een huishoudhulp in regio Roeselare zoekt, dan wilt u natuurlijk weten of uw huishoudhulp betrouwbaar is en haar taken degelijk uitvoert. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Daarom zorgt Easylife voor een uitgebreide screening van uw huishoudhulp. Op deze manier kunnen wij betrouwbaarheid en kwaliteit waarborgen. Easylife heeft nét dat extra stapje voor!

Voordelen huishoudhulp met dienstencheques

Uw huishoudhulp via Easylife biedt talloze voordelen. Niet alleen kunt u rekenen op een poetsdame/-heer die goed is in haar/zijn werk, maar kan u ook betalen met dienstencheques. Deze cheques zijn vooraf te bestellen en worden bij u thuisbezorgd. Eén dienstencheque staat gelijk aan 9 Euro en dat is tevens het uurtarief van de huishoudhulp. Dienstencheques biedt nog meer voordelen. De kosten van de cheques zijn namelijk gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt uw huishoudhulp heel betaalbaar.

Extra gemak met een Easylife kuisvrouw

Uw huishoudhulp in Roeselare die Easylife voor u heeft geselecteerd, is flexibel en biedt graag hulp bij uiteenlopende huishoudelijke klussen. U hoeft daarbij niet alleen te denken aan de standaard werkzaamheden, zoals het poetsen van sanitair en het stofzuigen van uw huis. In overleg kan uw huishoudhulp ook uw strijk verzorgen, boodschappen doen en uw diner klaarmaken. Wat een service, wat een gemak. Dat is Easylife!

Uw Huishoudhulp in Roeselare vinden? Kies Easylife!

Wilt u graag meer vrije tijd én toch een proper huis? Neem dan contact op met Easylife. U kunt snel en eenvoudig het aanvraagformulier (www.easylifedc.be) invullen of telefonisch contact opnemen met onze kantoorverantwoordelijke. Zij gaat meteen aan de slag om de best passende huishoudhulp voor u te vinden. Easylife maakt het leven écht een stukje makkelijker.

of bel
09 388 93 88
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 14.000 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid