Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Kuisvrouw Oudenaarde

Zoekt u een kuisvrouw in Oudenaarde? Een degelijke kuisvrouw, die haar werk uitstekend verstaat en daarnaast ook betrouwbaar is? Bij Easy Life weten wij dat het vinden van een goede kuisvrouw in Oudenaarde niet eenvoudig is. Toch kunnen wij u zeker wel voorstellen aan een kuisvrouw die voldoet aan uw wensen en eisen. Easy Life zorgt enkel voor professionele, betrouwbare én flexibele kuisvrouwen, zodat u zonder zorgen kunt genieten van meer vrije tijd!

Een kuisvrouw in huis

Het kan zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om zelf uw woning te kuisen. Misschien heeft u een drukke job en houdt u weinig tijd over voor het huishouden. En het kan ook gewoon zo zijn, dat u een hekel aan kuisen heeft. Wat het ook mag zijn, een kuisvrouw biedt veel gemak, geeft meer vrije tijd én zorgt natuurlijk voor een propere woning! Wat een gemak, zonder extra zorgen.

Extra gemak met een kuisvrouw van Easy Life

Een kuisvrouw in Oudenaarde van Easy Life is niet zomaar een kuisvrouw. Naast alle standaard huishoudelijke taken, zoals stoffen, stofzuigen en het sanitair poetsen, kan de kuisvrouw van Easy Life in overleg ook andere taken uit handen nemen. Wat dacht u ervan als uw schone was netjes gestreken in de kast ligt als u thuiskomt? Of dat uw boodschappen in huis gehaald zijn? En, wie weet schuift u graag direct aan en geniet u van een heerlijke maaltijd die voor u klaar staat. Easy Life zorgt écht voor een easy life…

De beste kuisvrouw in Oudenaarde

Easy Life staat voor service, professionaliteit en kwaliteit; dat zal duidelijk zijn. Deze hoge standaard wordt bereikt door enkel de beste kuisvrouwen in te zetten. Voordat een kuisvrouw via Easy Life aan de slag kan gaan, wordt zij gescreend. Enkel wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, wordt zij ingezet. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u een betrouwbare en professionele kuisvrouw in huis laat. Zorgeloos genieten met Easy Life!

De kuisvrouw uitbetalen met dienstencheques

Wanneer u via Easy Life een kuisvrouw laat poetsen, dan kunt u haar uitbetalen middels dienstencheques. Deze dienstencheques bestelt u eenvoudig bij Sodexo, of u kunt dit Easy Life voor u laten regelen. De cheques worden bij u thuis bezorgd. U hoeft dus niet de deur uit om contant geld in huis te halen en kunt de kuisvrouw eenvoudig en snel uitbetalen. Een bijkomend voordeel van dienstencheques is, dat de kosten hiervoor gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belasting. Zo wordt het dus nog aantrekkelijker om een kuisvrouw via Easy Life in te zetten!

Kuisvrouw vinden in Oudenaarde? Easy Life inzetten!

Bent u overtuigd van de vele voordelen van Easy Life? Neemt u dan direct contact op met de kundige medewerkers van dit poetsbureau. Zij gaan met uw wensen en eisen aan de slag en vinden de best passende kuisvrouw in Oudenaarde voor u! Heel easy!

of bel
+32 5 569 01 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Lena M. uit Putte heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ronny W. uit Laakdal heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Maria V. uit Vorselaar heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frank R. uit Kozen heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karel D. uit Haacht heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.