Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Kuisvrouw Oostende

Een goede, betrouwbare kuisvrouw in Oostende die met dienstencheques werkt en flexibel is in haar werkzaamheden. Dat is de kuisvrouw die Easy Life aan u voor kan stellen. Zo hoeft u zelf niet op zoek en bent u verzekerd van een kuisvrouw die goed is in haar werk en erg voordelig is. Dat betekent een proper huis, meer vrije tijd én een betaalbare kuisvrouw.

Een kuisvrouw in huis

Veel mensen houden naast hun job weinig tijd over voor het huishouden, of besteden hun vrije tijd liever aan familie, vrienden of hobby’s. Anderen zijn misschien lichamelijk niet in staat om huishoudelijke werkzaamheden uit te voeren of hebben gewoonweg geen zin om te kuisen. De oplossing is simpel: een kuisvrouw zoeken! Maar het is vaak niet eenvoudig om een goede, betrouwbare kuisvrouw in Oostende te vinden. Easy Life heeft een uitgebreide database en koppelt u graag aan de perfecte kuisvrouw in Oostende.

Betrouwbaar en professioneel

Easy Life heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Om kwaliteit én betrouwbaarheid te kunnen waarborgen, worden de Easy Life kuisvrouwen eerst gescreend alvorens zij worden opgenomen in het bestand. U kunt dus rekenen op een goede, vakkundige en betrouwbare kuisvrouw. Dat is Easy Life!

Werkzaamheden van de kuisvrouw

De kuisvrouw die Easy Life in Oostende voor u kan vinden, is niet zomaar een kuisvrouw. In overleg kan zij meer voor u betekenen dan alleen poetsen en boenen. De kuisvrouw kan eventueel ook taken als boodschappen doen, strijken en koken van u overnemen. Samen met Easy Life kunt u uw wensen en de mogelijkheden bespreken. Zo weet Easy Life de beste match voor u te vinden.

Dienstencheques voor kuisvrouw

De kuisvrouw die Easy Life voor u vindt, is uit te betalen via dienstencheques. Deze cheques bestelt u zelf en worden bij u thuis afgeleverd. Ziet u op tegen de administratie rondom dienstencheques? Ook hier helpt Easy Life u graag bij. Dienstencheques zijn handig in gebruik. U hoeft nooit meer contant geld in huis te halen voor de kuisvrouw. Eén dienstencheque staat gelijk aan 9 Euro, wat het uurtarief is van de kuisvrouw. De kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques, is van de belasting aftrekbaar. Alleen maar voordeel, dus!

Een kuisvrouw in Oostende vinden? Easy Life!

Wilt u net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België genieten van de voordelen van een kuisvrouw via Easy Life? Neemt u dan snel contact met ons op. Dat kan via het online aanvraagformulier, maar onze medewerkers zijn ook telefonisch bereikbaar. Wij gaan direct op zoek naar de beste kuisvrouw in Oostende, die voldoet aan uw wensen. Easy Life maakt het leven een stukje makkelijker.

of bel
+32 5 930 80 30
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Stefanie L. uit Leerbeek heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els P. uit Vlimmeren heeft 30 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Erwin M. uit Helchteren heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

An V. uit Tongerlo heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tatjana A. uit Aartselaar heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.