Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Kuisvrouw Mortsel

U herkent het vast wel: druk met uw job, gezin, vrienden en hobby’s. Het huishouden schiet er daarom weleens bij in. Toch wilt u graag in een proper huis wonen en genieten van uw kostbare vrije tijd. De oplossing in eenvoudig: een kuisvrouw vinden! Echter, Easy Life weet dat het niet eenvoudig is om een goede kuisvrouw in Mortsel te vinden. Daarnaast kost het zoeken naar een kuisvrouw ook veel tijd. Laat Easy Life u helpen en geniet van de voordelen die deze specialist u kan bieden.

Kuisvrouw met dienstencheques

Een kuisvrouw via Easy Life werkt via dienstencheques. Dienstencheques zijn een voordelige manier om de uren van de kuisvrouw uit te betalen. De kosten van dienstencheques zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Eén gewerkt uur staat gelijk aan één dienstencheque wat een waarde van 9 Euro betreft. Easy Life is dus een heel voordelige manier om een kuisvrouw in te schakelen. Bij uw gemeentekantoor kunt u navragen of u misschien ook in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget wat te besteden is aan een kuisvrouw. Vaak is dit mogelijk indien u lichamelijk niet in staat bent zelf huishoudelijk werk te verrichten.

De taken die een kuisvrouw kan uitvoeren

Wanneer men spreekt over een kuisvrouw, dan denkt men vaak alleen aan taken als stoffen, stofzuigen, dweilen en het sanitair poetsen. Bij Easy Life denken wij hier anders over. Een kuisvrouw van Easy Life kan veel meer voor u betekenen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kan de kuisvrouw in overleg ook zaken als boodschappen doen en strijken voor u regelen. Zo bespaart u veel tijd en moeite. Wat een gemak: een efficiënt en gestructureerd huishouden. Dat is Easy Life!

Kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw

Een kuisvrouw in Mortsel via Easy Life, is een betrouwbare en professionele kuisvrouw. De kuisvrouw die Easy Life aan u voorstelt, heeft eerst een screening doorstaan en voldoet dus aan de hoge eisen die Easy Life stelt. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp in de huishouding. Laat het zoeken naar de best passende kuisvrouw in Mortsel dus over aan Easy Life. Dan bent u verzekerd van een propere woning, extra gemak, een voordelig tarief én een betrouwbare kuisvrouw. Neem snel contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life en bespaar uzelf tijd en moeite!

of bel
+32 3 888 32 35
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Carolien V. uit Heist-Op-Den-Berg heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Luc D. uit Kooigem heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Gullu K. uit Hasselt heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Daphne D. uit Brecht heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

PATRICIA D. uit Tervuren heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.