Easy Life scoort
4.2 op basis van
11398 beoordelingen

Kuisvrouw Merelbeke

U bent op zoek naar een goede kuisvrouw in Merelbeke? Bij Easy Life weten ze dat het niet eenvoudig is om een professionele en betrouwbare kuisvrouw te vinden. Bespaar uzelf daarom tijd en moeite en laat het zoeken over aan Easy Life. Dan kunt u erop rekenen dat u snel en eenvoudig de beste kuisvrouw uit Merelbeke aan u voorgesteld krijgt. Zo houdt u extra tijd over voor echt belangrijke zaken!

Easy Life zorgt voor een goede en betrouwbare kuisvrouw

De kuisvrouwen die Easy Life in hun bestand opgenomen heeft, zijn eerst zorgvuldig gescreend. Op deze manier kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw waarborgen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de kuisvrouw. Stop uw zoektocht naar een kuisvrouw in Merelbeke en vertrouw op de expertise van Easy Life!

Een breed scala aan werkzaamheden

In de meeste gevallen vervult een kuisvrouw enkel standaard huishoudelijk werk, zoals stoffen, stofzuigen, dweilen en de badkamer kuisen. Een enkele keer zal de kuisvrouw ook ramen wassen of de keukenkastjes afsoppen. Een kuisvrouw van Easy Life kan echter veel meer voor u betekenen. U geeft zelf aan waar uw wensen liggen en in overleg kan de kuisvrouw dus bijvoorbeeld ook uw kleding strijken, de boodschappen in huis halen of uw maaltijd bereiden. Zo wordt het wel heel easy!

Voordelen, voordelen, voordelen

Naast het feit dat Easy Life u de lange zoektocht naar de beste kuisvrouw in Merelbeke uit handen kan nemen, zijn er nog meer voordelen te noemen. Zo las u al eerder over de screening van de kuisvrouw en de flexibiliteit van werkzaamheden. Een ander voordeel is, dat u de kuisvrouw kunt uitbetalen middels dienstencheques. Deze dienstencheques bestelt u vooraf, of u laat Easy Life dat voor u regelen. Eén gewerkt uur staat gelijk aan één dienstencheque. Betalen gaat dus veilig en eenvoudig. Daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het wel heel gunstig om een kuisvrouw in te zetten.

Een kuisvrouw in Merelbeke? Easy Life helpt!

Wilt u, evenals meer dan 14.000 andere gezinnen, profiteren van de vele voordelen die een kuisvrouw via Easy Life biedt? Neemt u dan snel contact op. Dat kunt u doen via het online aanvraagformulier, maar Easy Life is ook telefonisch of per e-mail bereikbaar. U kunt uw wensen aangeven en daarna gaan de experts direct aan de slag om de beste kuisvrouw in Merelbeke te vinden die het best past bij uw wensen! Ga voor een easy life!

of bel
09 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Martien V. uit Lichtervelde heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

ARIANE J. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Chantal D. uit Waardamme heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eefje D. uit Smeerebbe-Vloerzegem heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Leni M. uit Mol heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.