EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Mechelen

Heeft u naast uw werk geen tijd over om uw huis proper te houden? Bent u misschien lichamelijk niet in staat om werkzaamheden te verrichten? Of heeft u een hekel aan huishoudelijke taken? EasyLife helpt u graag bij het vinden van een goede kuisvrouw in Mechelen. Zo bent u zelf geen tijd kwijt aan het zoeken naar de beste kuisvrouw en bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een professionele en betrouwbare kuisvrouw in Mechelen

Wanneer EasyLife u van dienst mag zijn, dan kunt u rekenen op een professionele kuisvrouw die gedreven en betrouwbaar is. Iedere kuisvrouw wordt eerst gescreend, alvorens zij in ons bestand wordt opgenomen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit garanderen en hoeft u zich geen zorgen te maken.

Taken van de kuisvrouw

Wanneer u een kuisvrouw inhuurt, dan wilt u een proper huis. Dat is de taak van een kuisvrouw. Maar wist u, dat een kuisvrouw van EasyLife meer voor u kan betekenen? Naast het afnemen van stof, stofzuigen van uw woning en het dweilen van de vloeren, kan de kuisvrouw in overleg ook andere taken van u overnemen. Zo kan zij uw strijk in orde maken, de boodschappen in huis halen of uw maaltijd bereiden. Bij EasyLife geeft u uw wensen aan en zij zorgen voor de rest. Een easy life!

Kuisvrouw Mechelen via dienstencheques

De kuisvrouw in Mechelen die u via EasyLife inschakelt, kunt u met dienstencheques uitbetalen. Dienstencheques kunt u bestellen via Sodexo, of EasyLife kan dit van u overnemen. De cheques worden netjes bij u thuisbezorgd. Eén dienstencheque van 9 Euro staat gelijk aan één uur werk van de kuisvrouw. U hoeft dus geen contant geld in huis te halen en betaalt snel en eenvoudig door middel van de dienstencheques. Een ander voordeel is dat de kosten die u maakt bij het aanschaffen van de cheques, aftrekbaar zijn van de belasting.

Extra gemak met Easylife

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere Belgische gezinnen, ook profiteren van de voordelen van een kuisvrouw van EasyLife? Neemt u dan contact met ons op via het aanvraagformulier, per e-mail of telefonisch. Onze medewerkers gaan dan snel aan de slag om de juiste kuisvrouw in Mechelen voor u te vinden. Kiest u voor EasyLife, dan kiest u voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid