Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Kuisvrouw Maasmechelen

Wilt u graag een propere woning, maar komt u zelf tijd tekort vanwege uw drukke job, hobby’s of gezin? Of bent u lichamelijk niet bij machte om huishoudelijke taken uit te voeren? Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat u een hekel heeft aan poetsen. Wat de reden ook mag zijn, Easy Life helpt u snel bij het vinden van een kuisvrouw in Maasmechelen. Dan bent u direct geholpen; u bespaart zichzelf een lange zoektocht naar de beste kuisvrouw in Maasmechelen en hoeft zich nergens zorgen om te maken. Dat is Easy Life!

Betrouwbare en propere kuisvrouw

Wanneer u besluit Easy Life in te schakelen een kuisvrouw voor u te vinden, dan weet u zeker dat u de beste kracht in huis haalt. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij Easy Life hoog in het vaandel. Om dit te kunnen waarborgen, wordt elke kuisvrouw gescreend alvorens haar aan u voor te stellen. Alleen wanneer de kuisvrouw voldoet aan de eisen van Easy Life, mag zij aan het werk. Zo kunt u uw huishoudelijk werk met een gerust hart aan de kuisvrouw overlaten.

Werkzaamheden van de kuisvrouw

U schakelt een kuisvrouw natuurlijk in, om u te ondersteunen bij het poetsen van uw woning. Waar een ‘normale’ kuisvrouw het houdt bij de eenvoudige taken, zoals stoffen, stofzuigen en dweilen, gaat een kuisvrouw van Easy Life een stap verder. Wanneer u daar behoefte aan heeft, kunt u de kuisvrouw in overleg ook andere huishoudelijke taken laten uitvoeren. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld het doen van boodschappen, het strijken van uw was of het klaarmaken van uw maaltijd. Op deze manier wordt de kuisvrouw écht een waardevolle hulp in de huishouding. Wat een easy life!

Kuisvrouw in Maasmechelen betalen met dienstencheques

Een kuisvrouw betalen met dienstencheques biedt u veel voordelen. Het brengt gemak, veiligheid en zelfs een fiscaal voordeel. Het aanschaffen van dienstencheques is gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. De kuisvrouw van Easy Life heeft al een gunstig uurtarief, maar door de mogelijkheid om met dienstencheques te betalen, wordt het extra aantrekkelijk om een kuisvrouw in te zetten. Wacht daarom niet langer en neem contact op met Easy Life!

Easy Life zorgt voor de beste kuisvrouw in Maasmechelen

Gemak, flexibiliteit en een voordelig tarief, dat is Easy Life. U kunt de medewerkers van Easy Life uw wensen doorgeven en zij gaan direct aan de slag om een passende kuisvrouw in Maasmechelen voor u te vinden. Zo kunt u op korte termijn genieten van een propere woning en meer vrij tijd!

of bel
+32 8 969 03 08
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

LUC D. uit Merelbeke heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sabine V. uit Keerbergen heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Maurine D. uit Angleur heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Heidi V. uit Stevoort heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Conny B. uit Zutendaal heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.