Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Kuisvrouw Lommel

Komt u ook steeds tijd tekort voor het huishouden? Of bent u lichamelijk niet in staat om uw woning goed te kuisen? Misschien hebt u zelf gewoon geen goesting om te poetsen of bent u er niet goed in. Wat de reden ook mag zijn, een kuisvrouw inzetten is gewoon een goed idee! Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste kuisvrouw in Lommel. Want, een goede en betrouwbare kuisvrouw is niet zomaar te vinden. Maak gebruik van de grote kennis en ervaring van Easy Life en geef de zoektocht naar de beste kuisvrouw in Lommel uit handen!

Betrouwbare en professionele kuisvrouw vinden? Easy Life!

Waarom is het slim om Easy Life in te schakelen om een kuisvrouw in Lommel te vinden? Heel eenvoudig: Easy Life staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. En dat geldt dan ook voor de kuisvrouwen die voor Easy Life werken. Voordat een kuisvrouw aan het werk mag, wordt zij gescreend. Pas wanneer zij voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, wordt zij aan u voorgesteld. U kunt het zoeken naar een professionele kuisvrouw in Lommel dus zorgeloos aan Easy Life overlaten!

Wat de kuisvrouw voor u kan doen

U schakelt een kuisvrouw natuurlijk in om uw huis te kuisen. Maar, misschien vindt u het ook wel fijn en handig als er andere taken van u overgenomen worden door de kuisvrouw. Bij Easy Life is dat geen enkel probleem. De kuisvrouw van Easy Life hoeft het niet alleen te houden bij stoffen, stofzuigen, dweilen en sanitair poetsen. In overleg kan zij bijvoorbeeld ook uw boodschappen verzorgen, een beetje koken of uw garderobe strijken. Easy Life maakt het leven echt gemakkelijker.

Kuisvrouw in Lommel te betalen met dienstencheques

De werkzaamheden die de kuisvrouw voor u uitvoert, kunt u vergoeden met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat in principe gelijk aan één uur werk. Wat een gemak: geen contant geld meer in huis en een fiscaal voordeel. Want, de kosten van dienstencheques zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het in huis halen van een kuisvrouw wel heel voordelig!

Easy Life voor de beste kuisvrouw in Lommel

Wilt u graag, net als meer dan 9.000 andere Belgische gezinnen, genieten van de vele voordelen die Easy Life biedt? Bent u overtuigd van de kennis, ervaring en betrouwbaarheid van Easy Life? Neem dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dat kan via het online contactformulier of telefonisch. Nadat u uw wensen hebt aangegeven, gaat Easy Life direct aan de slag en stelt u voor aan de beste kuisvrouw in Lommel. Zo kunt u binnenkort genieten van meer vrije tijd en een schone woning!

of bel
+32 1 136 10 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ines Q. uit Brecht heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura L. uit Aarsele heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart D. uit Mechelen-Aan-De-Maas heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Charlotte W. uit Vorst heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jasper P. uit Gent heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.