Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Kuisvrouw Lokeren

Herkent u dit: altijd druk met uw job, uw gezin en sociale leven of zorg voor anderen? Heeft u daarom geen tijd of energie over om het huishouden op orde te houden? En toch wilt u genieten van een proper en opgeruimd huis? De oplossing is heel simpel: een kuisvrouw in Lokeren vinden! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want een kuisvrouw moet natuurlijk niet alleen goed zijn in haar werk, zij moet ook betrouwbaar zijn. Easy Life heeft elke kuisvrouw eerst gescreent en stelt u dan ook enkel voor aan de beste kuisvrouw in Lokeren, die voldoet aan uw wensen!

Werkwijzen van poetsbureau Easy Life

Easy Life stelt service en kwaliteit voorop. Een kuisvrouw kan dan ook alleen voor Easy Life werken, als zij de strenge screening van dit poetsbureau doorstaan heeft. Op deze manier kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. Zonder zorgen kunt u de zoektocht naar een goede kuisvrouw in Lokeren overlaten aan Easy Life, waardoor u direct tijd en moeite bespaart. Hoe easy!

Kuisvrouw in Lokeren met dienstencheques

De kuisvrouw in Lokeren die u via Easy Life in kunt zetten, werkt met dienstencheques. Dit houdt in dat u vooraf dienstencheques bestelt bij Sodexo en de gewerkte uren betaalt met dientencheques. Dit is niet alleen een gemakkelijke manier van betalen, maar ook een veilige. U hoeft de deur niet meer uit om contant geld in huis te halen. Een ander voordeel is, dat de cheques gedeeltelijk af te trekken zijn van de belasting. Zo wordt het wel erg voordelig om een kuisvrouw via Easy Life in te zetten!

Een kuisvrouw van Easy Life betekent extra gemak

Wanneer u denkt aan een kuisvrouw, dan denkt u waarschijnlijk dat zij voornamelijk de standaard huishoudelijke taken op zich neemt. Bij Easy Life betekent een kuisvrouw meer! In overleg kan zij namelijk ook extra taken op zich nemen, zoals het doen van uw boodschappen, het klaarmaken van een maaltijd of het verzorgen van uw strijk. U kunt uw wensen bij Easy Life kenbaar maken, waarna zij op zoek gaan naar de best passende kuisvrouw in Lokeren. Bespaar een hoop tijd en moeite en geniet van extra gemak en een efficiënt huishouden!

Kies voor extra gemak en service: Easy Life!

Maakt u zich geen zorgen meer over het vinden van de beste kuisvrouw in Lokeren. Laat Easy Life het werk doen en geniet net als meer dan 9.000 andere gezinnen van de uitgebreide service en kwaliteit van Easy Life. Het enige wat u hoeft te doen is het online aanvraagformulier invullen, of even telefonisch contact opnemen. De medewerkers van dit professionele poetsbureau gaan direct voor u aan de slag, zodat u binnenkort geniet van meer vrije tijd en een perfect geregeld huishouden!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Nicky M. uit Kasterlee heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Frederik D. uit Langdorp heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Heidi C. uit Roeselare heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kristof V. uit Sint-Eloois-Winkel heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eva V. uit Gontrode heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.