Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Kuisvrouw Lier

Een kuisvrouw in Lier vinden, is niet gemakkelijk. Het zoeken naar een kuisvrouw die goed én betrouwbaar is, kost veel tijd. Deze tijd kunt u zeker en vast beter besteden aan andere zaken. Easy Life is u graag van dienst en stelt u snel voor aan de beste kuisvrouw in Lier. Easy Life maakt het u een stuk gemakkelijker!

Wanneer een kuisvrouw in huis halen?

De reden om een kuisvrouw aan te nemen, is voor iedereen anders. Misschien bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten. Of u hebt een drukke job, waardoor u thuis tijd te kort komt voor het huishouden. Natuurlijk kan het ook gewoon zijn dat u meer vrije tijd wilt of een hekel hebt aan huishoudelijke taken. Voor Easy Life is het eender, zij hechten er wél waarde aan dat de kuisvrouw die zij voor u vinden haar werk goed doet én dat zij betrouwbaar is.

Een goede kuisvrouw in Lier vinden

Easy Life hecht dus veel waarde aan het leveren van een professionele en betrouwbare kuisvrouw. Om dit te kunnen waarborgen, wordt iedere kuisvrouw uitgebreid gescreend. Pas wanneer zij voldoen aan de strenge eisen van Easy Life, worden zij toegelaten tot het bestand van Easy Life. Zo bent u verzekerd van een kuisvrouw die goed is in haar werk en tevens betrouwbaar is.

Easy Life: altijd een stap extra

Zoals gezegd zijn er verschillende redenen om een kuisvrouw in huis te nemen. Hetgeen bereikt wil worden, is over het algemeen wel hetzelfde: een propere woning. De meeste kuisvrouwen zorgen voor de standaard huishoudelijke taken, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Een kuisvrouw van Easy Life neemt graag een stap extra. In overleg kan zij ook andere werkzaamheden overnemen, zoals het doen van boodschappen, het verzorgen van uw strijk of het klaarmaken van uw avondmaaltijd. Wat een service, wat een gemak. Echt Easy Life.

Kuisvrouw betalen met dienstencheques is voordelig

De kuisvrouw in Lier die u via Easy Life vindt, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Dit is een handige en veilige manier om te betalen. Dienstencheques bestelt u eenvoudig en worden bij u thuis bezorgd. U hoeft geen contant geld in huis te halen voor de kuisvrouw. Eén dienstencheque heeft een waarde van 9 Euro: het uurtarief van de kuisvrouw. Dat is een gunstig tarief, maar dat is niet het enige voordeel. De kosten voor dienstencheques, zijn veel een deel aftrekbaar van de belasting.

Kuisvrouw in Lier: Easy Life!

Bent u overtuigd van de kwaliteit en service van Easy Life? Neemt u dan snel contact met de medewerkers van deze specialist op. U kunt daarvoor het aanvraagformulier invullen op deze website, of u kunt telefonisch contact opnemen. Easy Life gaat dan zo snel mogelijk voor u aan het werk om u op korte termijn voor te stellen aan een kuisvrouw in Lier die voldoet aan uw wensen. Geniet van een proper huis en meer tijd voor andere zaken!

of bel
+32 3 369 89 10
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Christa H. uit Mol heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els M. uit Stevoort heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lena M. uit Putte heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katrien B. uit Kuringen heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Carolien V. uit Heist-Op-Den-Berg heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.