EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Kortrijk

Komt u steeds tijd te kort om uw woning te kuisen? Door uw drukke job, uw volle agenda of door drukte in uw gezin? Of bent u misschien lichamelijk niet in staat om uw huishoudelijk taken uit te voeren? Wat het ook mag zijn, een kuisvrouw inzetten zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het huishouden. Altijd een propere woning, zonder dat u er zelf veel voor hoeft te doen. Wat een gemak! EasyLife helpt u graag bij het vinden van de beste kuisvrouw in Kortrijk. Een professionele hulp die betrouwbaar is en u graag helpt bij het op orde houden van uw huishouden.

Extra gemak met een kuisvrouw van EasyLife

Een kuisvrouw van EasyLife is geen standaard kuisvrouw. Naast de standaard huishoudelijke taken, kan zij u in overleg extra werk uit handen nemen. Naast het huis kuisen, kan zij bijvoorbeeld ook uw strijk verzorgen, uw boodschappen doen of zelfs uw maaltijd klaarzetten. Een kuisvrouw van EasyLife maakt u het leven dus echt een stuk gemakkelijker!

Gedegen, betrouwbare, gescreende kuisvrouw

Wanneer u gebruik maakt van de service van EasyLife, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Elke kuisvrouw wordt door dit poetsbureau gescreend. Alleen wanneer de kuisvrouw kan voldoen aan de strenge eisen van EasyLife, wordt zij ingezet. U bent dus verzekerd van een gedegen en betrouwbare kuisvrouw en kunt uw huishouden zorgeloos overlaten aan deze professionele hulp. EasyLife staat niet voor niets voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Kuisvrouw in Kortrijk betalen met dienstencheques

De gewerkte uren van de kuisvrouw, vergoedt u eenvoudig met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat gelijk aan één dienstencheque, waardoor het uitbetalen heel gemakkelijk is. U hoeft ook niet meer de deur uit om contant geld in huis te halen. Daarnaast geniet u een fiscaal voordeel wanneer u de kuisvrouw betaalt middels dienstencheques. Wat een voordelen bij EasyLife!

EasyLife: direct een kuisvrouw in Kortrijk vinden!

U bent vast overtuigd van de uitgebreide service en de voordelen van EasyLife. Graag helpen de kundige medewerkers van dit poetsbureau u bij het vinden van de beste kuisvrouw in Kortrijk. Neemt u daarom direct contact op middels het online aanvraagformulier. Ook telefonisch staan de medewerkers u graag te woord. U geeft uw wensen aan en EasyLife gaat meteen op zoek naar de best passende kuisvrouw in Kortrijk. Heel easy!

of bel
051 49 02 08
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid