Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Kuisvrouw Kortrijk

Komt u steeds tijd te kort om uw woning te kuisen? Door uw drukke job, uw volle agenda of door drukte in uw gezin? Of bent u misschien lichamelijk niet in staat om uw huishoudelijk taken uit te voeren? Wat het ook mag zijn, een kuisvrouw inzetten zorgt ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het huishouden. Altijd een propere woning, zonder dat u er zelf veel voor hoeft te doen. Wat een gemak! Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste kuisvrouw in Kortrijk. Een professionele hulp die betrouwbaar is en u graag helpt bij het op orde houden van uw huishouden.

Extra gemak met een kuisvrouw van Easy Life

Een kuisvrouw van Easy Life is geen standaard kuisvrouw. Naast de standaard huishoudelijke taken, kan zij u in overleg extra werk uit handen nemen. Naast het huis kuisen, kan zij bijvoorbeeld ook uw strijk verzorgen, uw boodschappen doen of zelfs uw maaltijd klaarzetten. Een kuisvrouw van Easy Life maakt u het leven dus echt een stuk gemakkelijker!

Gedegen, betrouwbare, gescreende kuisvrouw

Wanneer u gebruik maakt van de service van Easy Life, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Elke kuisvrouw wordt door dit poetsbureau gescreend. Alleen wanneer de kuisvrouw kan voldoen aan de strenge eisen van Easy Life, wordt zij ingezet. U bent dus verzekerd van een gedegen en betrouwbare kuisvrouw en kunt uw huishouden zorgeloos overlaten aan deze professionele hulp. Easy Life staat niet voor niets voor kwaliteit en betrouwbaarheid!

Kuisvrouw in Kortrijk betalen met dienstencheques

De gewerkte uren van de kuisvrouw, vergoedt u eenvoudig met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat gelijk aan één dienstencheque, waardoor het uitbetalen heel gemakkelijk is. U hoeft ook niet meer de deur uit om contant geld in huis te halen. Daarnaast geniet u een fiscaal voordeel wanneer u de kuisvrouw betaalt middels dienstencheques. Wat een voordelen bij Easy Life!

Easy Life: direct een kuisvrouw in Kortrijk vinden!

U bent vast overtuigd van de uitgebreide service en de voordelen van Easy Life. Graag helpen de kundige medewerkers van dit poetsbureau u bij het vinden van de beste kuisvrouw in Kortrijk. Neemt u daarom direct contact op middels het online aanvraagformulier. Ook telefonisch staan de medewerkers u graag te woord. U geeft uw wensen aan en Easy Life gaat meteen op zoek naar de best passende kuisvrouw in Kortrijk. Heel easy!

of bel
+32 5 696 07 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Lorette P. uit Huldenberg heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fabienne V. uit Nieuwerkerken heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Joost D. uit Duffel heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Patrick D. uit Edegem heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Caroline R. uit Astene heeft 21 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.