Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Kuisvrouw Kontich

Bent u op zoek naar een huishoudhulp in Kontich die verstand heeft van haar werk en tevens betrouwbaar en integer is? Easy Life weet dat het niet altijd makkelijk is om een goede huishoudhulp te vinden. Daarom helpen wij u graag in uw zoektocht en nemen wij u tijd en moeite uit handen.

Een huishoudhulp aanwerven

Er zijn verschillende redenen waarom u een huishoudhulp in dienst neemt. Misschien heeft u een tijdrovende job, uw gezin of een hobby. Het kan ook zijn dat u lichamelijk niet in staat bent om alles op orde te houden of u bent simpelweg zelf niet handig in huishoudelijk werk. Uw huishoudhulp via Easy Life zorgt voor meer vrije tijd én een kraaknette woning.

De beste huishoudhulp in Kontich

Easy Life zorgt voor een huishoudhulp die bij u past. Elke huishoudhulp die in ons bestand opgenomen is, werd uitgebreide screend. U kunt dus rekenen op een goede en betrouwbare huishoudhulp !

Werkzaamheden van de kuisvrouw

Easy Life houdt rekening met uw wensen en kijkt waarvoor precies u huishoudhulp kan gebruiken : standaard huishoudelijke taken, zoals stofzuigen en dweilen, of andere specifieke werkzaamheden. Zo kunt u uw huishoudhulp ook inzetten om uw strijk te verzorgen of om uw maaltijd te bereiden. Ook kan uw huishoudhulp boodschappen voor u in huis halen. Wat een service!

De kuisvrouw met dienstencheques betalen

Uw Easy Life huishoudhulp betaalt u via dienstencheques. Deze (digitale)cheques bestelt u vooraf via Sodexo. Eén cheque staat gelijk aan één uur werken en heeft een waarde van 9 Euro. Daarnaast heeft het uitbetalen van de kuisvrouw met dienstencheques ook als voordeel dat de kosten van de cheques deels fiscaal aftrekbaar zijn. Zo bent u zeker van een zeer voordelige huishoudhulp. Easy Life kan deze ook voor u bestellen indien gewenst !

Kuisvrouw vinden in Kontich? Kies Easy Life!

Bent u overtuigd van onze uitgebreide service en kwaliteit? En wilt u, net als meer dan 9.000 andere gezinnen in België, profiteren van de vele voordelen van een huishoudhulp via Easy Life? Neem dan snel contact op via 0800/62080 of via het online aanvraagformulier (www.Easy Lifedc.be). Onze kantoorverantwoordelijke gaat meteen voor u aan de slag om de best passende huishoudhulp voor u te selecteren. Zo kunt u op korte termijn genieten van meer vrije tijd en een frisse en kraaknette woning. Dat is Easy Life!

of bel
+32 3 449 70 07
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marleen S. uit Lommel heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Wim V. uit Londerzeel heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hanne D. uit Munkzwalm heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nathalie V. uit Alken heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Kimberly D. uit Gentbrugge heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.