Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Kuisvrouw Hasselt

Bent u op zoek naar een kuisvrouw in Hasselt, maar kost dat veel tijd en moeite? Tijd die u beter aan andere zaken kunt besteden, zoals uw vrienden, familie of uw werk? Laat het vinden van een kuisvrouw in Hasselt over aan Easy Life. Zo bespaart u tijd en moeite en bent u ook nog eens verzekerd van een goede en betrouwbare kuisvrouw. Dat is Easy Life!

Een betrouwbare kuisvrouw

Het is moeilijk om een goede en tevens betrouwbare kuisvrouw te vinden, ook in Hasselt. Maar kiest u voor Easy Life, dan weet u dat uw kuisvrouw professioneel te werk gaat. Alvorens wij een kuisvrouw in ons bestand opnemen, wordt zij uitgebreid gescreend. Zo kunnen wij kwaliteit en integriteit van de kuisvrouw waarborgen. Easy Life neemt nét dat stapje extra voor u.

Meer gemak met een kuisvrouw

De kuisvrouw uit Hasselt die Easy Life aan u voorstelt, is flexibel en ondersteunt u graag bij verschillende huishoudelijke taken. U hoeft dan niet alleen te denken aan stofzuigen, dweilen en sanitair poetsen. In overleg kan de kuisvrouw namelijk ook uw strijk verzorgen, uw boodschappen in huis halen of uw maaltijd koken. Een propere woning, uw strijk in de kast en een lekker diner. Wat een service! Wat een gemakkelijk leven.

Voordelen dienstencheques

Het betalen van de kuisvrouw gaat met dienstencheques. Deze cheques bestelt u vooraf en worden bij u thuisbezorgd. Eén cheque staat gelijk aan 9 Euro en dat is tevens het uurtarief van de kuisvrouw uit Hasselt. U hoeft dus geen contant geld in huis te halen en u profiteert van een laag tarief. Daarnaast kunt u de kosten van dienstencheques gedeeltelijk van de belasting aftrekken. Bij uw gemeente kunt u eventueel navragen of u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget dat te besteden is aan de kuisvrouw.

Kuisvrouw in Hasselt? Easy Life!

Verlangt u naar meer tijd voor uzelf én een proper huis? Geniet dan van de service en kwaliteit die Easy Life u biedt. U kunt het aanvraagformulier in een enkele minuut invullen of u kunt onze medewerkers telefonisch bereiken. Zij gaan dan direct aan de slag om voor u de beste kuisvrouw in Hasselt te vinden die voldoet aan uw wensen. Meer vrije tijd en een propere woning: dat is Easy Life!

of bel
+32 1 136 10 02
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Michel D. uit Bierges heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jacko B. uit Kontich heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ellen G. uit Zoutleeuw heeft 1 minuut geleden huishoudhulp aangevraagd.

Mandy H. uit Wemmel heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ursula G. uit Borchtlombeek heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.