Easy Life scoort
4.2 op basis van
24173 beoordelingen

Kuisvrouw Gent

Bent u op zoek naar een kuisvrouw in Gent? Een kuisvrouw die goed is in huishoudelijke taken en daarnaast ook betrouwbaar? Dat is niet eenvoudig. Waar begint u de zoektocht en hoe weet u of de kuishulp professioneel is en te vertrouwen? Easy Life helpt u graag en koppelt u aan de beste kuishulp in Gent! Geniet van de tijd die u overhoudt én van een proper huis!

Een kuisvrouw inzetten

Bent u lichamelijk niet in staat om uw huishouden op orde te houden? Heeft u naast uw werk maar weinig tijd over voor andere zaken? Of heeft u gewoonweg een hekel aan poetsen? Wat de reden ook is om een kuisvrouw in te zetten, het geeft u meer ruimte voor andere dingen en uw huis is altijd schoon.

Een goede kuisvrouw in Gent

Easy Life staat voor service en kwaliteit. Zo zorgen wij voor een uitgebreide screening van de kuisvrouwen. Wanneer zij geschikt gebleken zijn, worden zij in ons bestand opgenomen. Op deze manier garanderen wij een professionele kuisvrouw in Gent.

Werkzaamheden kuisvrouw

De kuisvrouw in Gent via Easy Life is niet zomaar een kuisvrouw. Naast de standaard werkzaamheden van een huishoudhulp, kan de kuisvrouw ook andere taken op zich nemen. Het hoeft dus niet te blijven bij stof afnemen, stofzuigen en dweilen. In overleg kan de kuisvrouw bijvoorbeeld ook uw boodschappen doen, uw maaltijd bereiden of uw strijk verzorgen. Dat is nog eens een easy life!

De kuisvrouw betalen met dienstencheques

Wanneer u via Easy Life een kuisvrouw vindt, dan kunt u haar uitbetalen met dienstencheques. U bestelt dienstencheques bij Sodexo en één cheque staat gelijk aan 9 Euro. Dit is het uurtarief van de Easy Life kuisvrouw in Gent. Handig rekenen dus en u hoeft geen contant geld in huis te halen. Bijkomend voordeel is, dat de kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques aftrekbaar zijn van de belasting. Een kuisvrouw via dienstencheques betalen is dus eenvoudig én voordelig! Wanneer u dat wenst, kan Easy Life u helpen bij het aanschaffen van dienstencheques.

Kuisvrouw vinden in Gent? Easy Life regelt het!

Vindt u het moeilijk een goede kuisvrouw in Gent te vinden? Wij hebben de beste kuisvrouwen in ons bestand en stellen er graag een aan u voor. Bent u overtuigd van onze goede dienstverlening? Vult u dan het aanvraagformulier in en onze enthousiaste medewerkers gaan direct voor u aan de slag. Binnen korte tijd kunt u dan genieten van een proper huis en meer vrije tijd. Dat is Easy Life!

of bel
+32 9 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Bjorn D. uit Ruddervoorde heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Johan O. uit Kontich heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Aurelie B. uit Evergem heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

MarieNoelle S. uit Huldenberg heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

JeanChristophe P. uit Overijse heeft 38 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.