Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Kuisvrouw Evergem

Bent u op zoek naar een goede kuisvrouw in Evergem? Het vinden van de beste kuisvrouw is vaak niet gemakkelijk. Het kost veel tijd en deze tijd kunt u vast beter besteden aan meer belangrijke zaken, zoals uw job, uw gezin of uw hobby’s. Laat het zoeken naar een kuisvrouw in Evergem dus over aan een expert. Easy Life is zo’n expert op het gebied van huishoudelijke hulp en staat garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Easy Life maakt het u graag gemakkelijk!

Betrouwbaarheid en kwaliteit van de kuisvrouw

Wanneer u zelf op zoek gaat naar een kuisvrouw, dan bent u vaak niet zeker van de betrouwbaarheid of de professionaliteit van deze kuisvrouw. Easy Life levert enkel kuisvrouwen die gescreend zijn en voldoen aan de strenge eisen van het bedrijf. Zo weet u zeker dat u een kuisvrouw in huis haalt die haar werk verstaat en die betrouwbaar is. Easy Life neemt graag dat extra stapje voor u, zodat u zorgeloos een kuisvrouw uit Evergem kunt laten komen!

Extra gemak

Een kuisvrouw van Easy Life is flexibel en helpt u graag bij uiteenlopende werkzaamheden. Vaak zorgt een kuisvrouw er alleen voor dat een woning gepoetst wordt, maar bij Easy Life zetten ze graag een stap extra. Naast de huishoudelijke taken die horen bij het proper houden van uw huis, kan een kuisvrouw van Easy Life in overleg ook andere taken uitvoeren. Denkt u hierbij aan het verzorgen van uw strijk, het doen van uw boodschappen of het voorbereiden van uw maaltijd. Hoe klinkt dat? Een propere woning, de boodschappen in de kast, de strijk gedaan en een heerlijke maaltijd. Wat een gemak: dat is Easy Life!

Dienstencheques gebruiken om kuisvrouw te betalen

De kuisvrouw in Evergem kunt u uitbetalen middels dienstencheques. Dit is een veilige en gemakkelijke manier van betalen. Daarnaast zit er ook een fiscaal voordeel aan vast: de kosten die u maakt bij het aanschaffen van dienstencheques zijn gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Dat, in combinatie met het aangename uurtarief van een kuisvrouw van Easy Life, maakt het wel heel aantrekkelijk om een kuisvrouw in te huren!

Easy Life voor de beste kuisvrouw in Evergem

Wilt u graag meer vrije tijd in plaats van uw kostbare tijd aan het huishouden te besteden? En bent u overtuigd van de uitgebreide service van Easy Life? Wacht u dan niet langer en neem contact op met de medewerkers van Easy Life. Zij gaan graag snel en enthousiast aan de slag om de beste kuisvrouw in Evergem voor u te vinden. Zo kunt u op korte termijn genieten van een propere woning en meer tijd voor uw gezin of hobby’s. Easy Life maakt u het leven écht een stuk gemakkelijker!

of bel
+32 5 030 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Loubna B. uit Hoboken heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Vanhou S. uit Zedelgem heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jill L. uit Kessel heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marc H. uit Wezemaal heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jasper P. uit Gent heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.