Easy Life scoort
4.2 op basis van
22587 beoordelingen

Kuisvrouw Edegem

Wilt u een goede kuisvrouw in Edegem vinden? Easy Life weet dat het niet gemakkelijk is om een betrouwbare en vakkundige kuisvrouw te vinden. Graag biedt Easy Life de helpende hand en stelt u voor aan de beste kuisvrouw in Edegem. Zo bent u geen tijd kwijt aan een moeizame zoektocht, bent u verzekerd van een professionele kuisvrouw én kunt u genieten van meer vrije tijd.

Ervaren en betrouwbare kuisvrouw

Een kuisvrouw vinden hoeft niet moeilijk te zijn. Maar het vinden van een ervaren en betrouwbare kuisvrouw die haar werk perfect uitvoert, is niet gemakkelijk. Easy Life werkt met kuisvrouwen die hun uitgebreide screening heeft doorstaan. Zo kunnen zij kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw waarborgen en bent u zeker van de beste kuisvrouw in Edegem. De medewerkers van Easy Life nemen net dat stapje extra voor u!

Kuisvrouw of duizendpoot?

Een kuisvrouw van Easy Life is niet zomaar een kuisvrouw. Naast de standaard huishoudelijke taken van een huishoudhulp, biedt de kuisvrouw van Easy Life extra hulp, wanneer u daar behoefte aan heeft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het doen van boodschappen, het klaarmaken van uw maaltijd en het verzorgen van uw strijk. In overleg bepaalt u de taken van de kuisvrouw en hoeveel uren zij nodig is. Zo maakt Easy Life het leven echt een stukje makkelijker.

Nog meer pluspunten

Kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn niet de enige pluspunten die te noemen zijn van een kuisvrouw via Easy Life. De uren die de kuisvrouw maakt, zijn uit te betalen met dienstencheques en ook dit brengt weer veel voordeel met zich mee. Ten eerste zijn dienstencheques eenvoudig te bestellen, veilig in gebruik en goedkoop. De kosten zijn daarnaast ook nog gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt een kuisvrouw wel erg voordelig om in huis te halen!

Easy Life heeft een kuisvrouw in Edegem gevonden

Dat Easy Life veel pluspunten heeft, dat is u vast wel duidelijk. Wacht dus niet langer en vraag de medewerkers van Easy Life u voor te stellen aan de beste kuisvrouw in Edegem. U kunt het online aanvraagformulier invullen, of telefonisch contact opnemen. U laat weten welke dag van de week u de kuisvrouw wilt laten komen, hoeveel uren en bij welke werkzaamheden u hulp wilt. Al meer dan 9.000 gezinnen gingen u voor. Geniet van een propere woning en meer vrije tijd!

of bel
+32 3 888 32 35
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Maria Paul D. uit Ingelmunster heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Gitte V. uit Reet heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Patricia C. uit Houtvenne heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Lorette P. uit Huldenberg heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

JOSEE C. uit Eindhout heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.