EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Duffel

Wilt u graag een kuisvrouw in Duffel vinden? Maar bent u veel tijd kwijt aan het zoeken naar een kuisvrouw die professioneel en betrouwbaar is? Tijd die u beter kunt besteden aan andere bezigheden? EasyLife staat graag voor u klaar om de beste kuisvrouw in Duffel aan u voor te stellen. Zo bespaart u tijd én bent u verzekerd van een goede en eerlijke kuisvrouw. EasyLife maakt het u een stuk gemakkelijker!

Een eerlijke kuisvrouw

Het is vaak niet eenvoudig om een goede en betrouwbare kuisvrouw te vinden. Dat is niet zo, wanneer u voor EasyLife kiest! EasyLife heeft namelijk een groot bestand met daarin beschikbare kuisvrouwen, ook in Duffel. Alvorens deze kuisvrouwen in het bestand opgenomen worden, krijgen zij een uitgebreide screening. Wanneer zij voldoen aan de strenge eisen van EasyLife, mogen zij zich aansluiten bij EasyLife. Op deze wijze kunnen wij de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw kuisvrouw garanderen. EasyLife neemt net dat stapje extra voor u.

Voordeel kuisvrouw met dienstencheques

Uw kuisvrouw die EasyLife aan u voorstelt, kunt u uitbetalen met dienstencheques. Dit werkt eenvoudig en veilig én geeft u tevens een belastingvoordeel. U kunt de kosten die u kwijt bent aan het aanschaffen van dienstencheques namelijk gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Eén dienstencheque heeft een waarde van 9 Euro, wat tevens het uurtarief van uw kuisvrouw is. Een kuisvrouw met dienstencheques is dus voordelig en gemakkelijk.

Huishoudelijke taken voor de kuisvrouw

Een kuisvrouw via EasyLife is niet zomaar een kuisvrouw. Zij is flexibel en kan u bij uiteenlopende werkzaamheden ondersteunen. Denkt u dan niet alleen aan stof afnemen, stofzuigen en dweilen. In overleg kan de kuisvrouw ook uw boodschappen doen, uw strijk verzorgen en uw maaltijd bereiden. Een opgeruimd en propere woning, de voorraadkast vol, het eten op tafel en de strijk in de kast: wat een service. Dat is EasyLife.

Easylife vindt de beste kuisvrouw in Duffel

Wilt u graag meer vrije tijd of kunt u zelf het huishouden niet meer op orde houden? Wacht niet langer en laat EasyLife u snel van dienst zijn. U kunt het aanvraagformulier invullen of telefonisch contact opnemen met één van de enthousiaste medewerkers van EasyLife. Zij gaan graag direct voor u aan de slag om de beste kuisvrouw in Duffel voor u te vinden. Op korte termijn kunt u dan genieten van meer tijd voor uzelf, uw gezin, uw vrienden of uw werk en een proper huis natuurlijk!

of bel
03 449 70 07
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid