Easy Life scoort
4.2 op basis van
22796 beoordelingen

Kuisvrouw Dendermonde

U bent op zoek naar een kuisvrouw in Dendermonde? Een hulp die u helpt bij huishoudelijke taken, zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken? Dan bent u bij Easy Life aan het juiste adres. Zij nemen u graag tijd en moeite uit handen en stellen u voor aan een betrouwbare en goede kuisvrouw in Dendermonde. Geen lange zoektocht, maar zekerheid en betrouwbaarheid.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Easy Life heeft kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staat. Dat is de reden dat zij iedere kuisvrouw die via Easy Life wil werken, screenen. Pas wanneer zij voldoen aan de strenge eisen van Easy Life, worden zij toegelaten in het bestand. Zo kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare kuisvrouw.

Wat de kuisvrouw kan doen

Wanneer u op zoek bent naar een kuisvrouw in Dendermonde, dan wilt u natuurlijk graag iemand die u kan helpen bij het poetsen van uw huis. Stof afnemen, stofzuigen of dweilen. Maar misschien kunt u ook hulp gebruiken bij het doen van de boodschappen, het verzorgen van uw strijk of bij het bereiden van uw maaltijd. In overleg kan een kuisvrouw van Easy Life ook déze werkzaamheden van u overnemen. Zo kunt u uzelf nog meer tijd en moeite besparen! Dat is Easy Life!

Kuisvrouw met dienstencheques

Mocht u via Easy Life een kuisvrouw inschakelen, dan kunt u haar uitbetalen met dienstencheques. Het betalen met dienstencheques gaat eenvoudig; u hoeft immers geen contant geld meer in huis te hebben. Eén dienstencheque van 9 Euro staat gelijk aan één gewerkt uur. Een voordelig tarief en daarnaast zijn de kosten van dienstencheques ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Bij uw gemeentekantoor kunt u eventueel informeren of u in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget, dat u kunt besteden aan de kuisvrouw.

Easy Life: wat een gemak!

De beste kuisvrouw in Dendermonde vindt u dus via Easy Life. Geniet net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België van de goede service en kwaliteit van Easy Life. U hoeft enkel en alleen het online aanvraagformulier in te vullen en de medewerkers van Easy Life gaan direct voor u aan de slag. Binnen korte tijd stellen zij u voor aan de beste kuisvrouw in Dendermonde. Een proper huis én meer vrije tijd. Dat is een easy life!

of bel
+32 5 269 04 94
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Frederik D. uit Langdorp heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Eva V. uit Gontrode heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tumay E. uit Peutie heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nele H. uit Rijmenam heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Geert D. uit Moerbeke-Waas heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.