Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Kuisvrouw Deinze

Wilt u een kuisvrouw in Deinze vinden, maar weet u niet waar u uw zoektocht moet beginnen? Verspil geen tijd en laat Easy Life u deze tijdrovende klus uit handen nemen. U bespaart dan niet alleen tijd, maar u bent ook nog eens verzekerd van een professionele en betrouwbare kuisvrouw. Lekker easy!

Een kuisvrouw uit Deinze inzetten

Er kunnen allerlei redenen zijn om een kuisvrouw in te zetten. Misschien heeft u een drukke job, besteedt u graag veel tijd aan hobby’s of uw gezin, bent u slecht ter been of u bent gewoonweg niet handig in het huishouden. Bij Easy Life hoeven wij de reden niet te weten, wij zorgen er gewoon voor dat u de beste kuisvrouw uit Deinze in huis haalt! Op die manier houdt u tijd over en wat is er nu fijner dan thuiskomen in een proper huis?

Betrouwbare kuisvrouw uit Deinze via Easy Life

Easy Life hecht veel waarde aan kwaliteit en betrouwbaarheid om zo de beste dienstverlening te kunnen bieden. Om deze reden zorgt Easy Life ervoor dat elke kuisvrouw eerst gescreend wordt alvorens zij ingezet wordt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken en bent u zeker van een betrouwbare en goede kuisvrouw. Dat is Easy Life!

Werkzaamheden van de kuisvrouw van Easy Life

Een kuisvrouw neemt voornamelijk standaard huishoudelijke werkzaamheden op zich, zoals stoffen, stofzuigen, dweilen en het sanitair poetsen. Maar, wat zou u ervan vinden als de kuisvrouw ook andere taken uit zou kunnen voeren? Bij Easy Life kunt u uw wensen aangeven en in overleg kan de kuisvrouw ook andere klussen voor u oppakken. Wat dacht u van een gestreken was, de boodschappen in huis of een lekkere maaltijd op tafel? Bij Easy Life is dit allemaal mogelijk.

Nog meer voordelen via Easy Life

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit in werkzaamheden zijn niet de enige voordelen die een kuisvrouw via Easy Life u biedt. De kuisvrouw uit Deinze via Easy Life is namelijk uit te betalen middels dienstencheques. Dit houdt in dat u vooraf dienstencheques bestelt, of dat door Easy Life laat regelen. De dienstencheques worden bij u thuis bezorgd en daarmee kunt u de kuisvrouw uitbetalen. Eén dienstencheque staat in principe gelijk aan één gewerkt uur. Een veilige en handige manier van betalen! Daarnaast zijn de kosten die u bij het aanschaffen van dienstencheques maakt, gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inschakelen van een kuisvrouw wel heel voordelig!

Easy Life vindt de beste kuisvrouw in Deinze

Twijfel niet langer en neem contact op met de enthousiaste medewerkers van Easy Life. Dit kan via het online aanvraagformulier, maar ook telefonisch. Op deze manier kunt u uw wensen aangeven en bent u direct op de hoogte van de mogelijkheden. Geniet binnenkort van meer vrije tijd en een propere en frisse woning!

of bel
+32 9 253 23 03
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Tim L. uit Muizen heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jean V. uit Duffel heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Michelle V. uit Geel heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jos C. uit Tessenderlo heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Amel E. uit Melsele heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.