Easy Life scoort
4.2 op basis van
23935 beoordelingen

Kuisvrouw Brugge

Het vinden van een goede en betrouwbare kuisvrouw in Brugge is niet eenvoudig. Easy Life neemt u graag tijd en moeite uit handen en stelt u voor aan een professionele kuisvrouw in Brugge. Binnen korte tijd geniet u van een proper huis en meer vrije tijd!

Een kuisvrouw inschakelen

Heeft u weinig tijd over naast uw job? Bent u lichamelijk niet in staat om te kuisen? Of heeft u simpelweg geen zin om het huishouden te doen? De reden om een kuisvrouw te vinden is voor iedereen anders. Het resultaat is echter hetzelfde: een proper huis en meer vrije tijd! Easy Life helpt u graag verder bij het vinden van een kuisvrouw in Brugge.

De beste kuisvrouw in Brugge

Easy Life werkt enkel met de beste kuisvrouwen. Wanneer een kuisvrouw voor Easy Life wil gaan werken, dan krijgt zij eerst een uitgebreide screening. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw garanderen. Dat is de service van Easy Life!

Wat de kuisvrouw kan doen

De Easy Life kuisvrouw in Brugge gaat verder dan de standaard huishoudelijke taken. Zij kan meer voor u betekenen dan alleen stof afnemen, stofzuigen en dweilen. In overleg kunt u de kuisvrouw ook inzetten om bijvoorbeeld uw strijk te verzorgen, uw boodschappen te doen of zelfs om uw maaltijd te bereiden. Dat maakt uw leven echt makkelijker!

Dienstencheques

Het uitbetalen van de kuisvrouw gaat eenvoudig via dienstencheques. Deze dienstencheques bestelt u vooraf bij Sodexo, of wanneer u dat wenst kan Easy Life dit voor u regelen. Eén cheque heeft een waarde van 9 Euro, wat het uurtarief van de kuisvrouw in Brugge is. U betaalt dus eenvoudig en snel en hoeft geen contant geld in huis te halen. Wat een extra voordeel is, is dat de kosten van dienstencheques aftrekbaar zijn van de belasting.

Een kuisvrouw in Brugge nodig? Easy Life!

Bent u overtuigd van de service en kwaliteit die Easy Life biedt? En wilt u zo snel mogelijk een goede kuisvrouw in Brugge vinden? Vult u dan het online aanvraagformulier in, of neem telefonisch contact met één van onze medewerkers op. U geeft uw wensen aan en Easy Life zorgt voor de beste match. Binnen korte tijd geniet u van een proper huis en meer tijd voor uzelf. Al meer dan 9.000 gezinnen gingen u voor en zijn zeer tevreden! Dat is Easy Life!

of bel
+32 5 096 04 05
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Julia E. uit Turnhout heeft 6 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Febe D. uit Melle heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Katelijne L. uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Alida W. uit Nijlen heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ellen G. uit Zoutleeuw heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.