EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Brugge

Het vinden van een goede en betrouwbare kuisvrouw in Brugge is niet eenvoudig. EasyLife neemt u graag tijd en moeite uit handen en stelt u voor aan een professionele kuisvrouw in Brugge. Binnen korte tijd geniet u van een proper huis en meer vrije tijd!

Een kuisvrouw inschakelen

Heeft u weinig tijd over naast uw job? Bent u lichamelijk niet in staat om te kuisen? Of heeft u simpelweg geen zin om het huishouden te doen? De reden om een kuisvrouw te vinden is voor iedereen anders. Het resultaat is echter hetzelfde: een proper huis en meer vrije tijd! EasyLife helpt u graag verder bij het vinden van een kuisvrouw in Brugge.

De beste kuisvrouw in Brugge

EasyLife werkt enkel met de beste kuisvrouwen. Wanneer een kuisvrouw voor EasyLife wil gaan werken, dan krijgt zij eerst een uitgebreide screening. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw garanderen. Dat is de service van EasyLife!

Wat de kuisvrouw kan doen

De EasyLife kuisvrouw in Brugge gaat verder dan de standaard huishoudelijke taken. Zij kan meer voor u betekenen dan alleen stof afnemen, stofzuigen en dweilen. In overleg kunt u de kuisvrouw ook inzetten om bijvoorbeeld uw strijk te verzorgen, uw boodschappen te doen of zelfs om uw maaltijd te bereiden. Dat maakt uw leven echt makkelijker!

Dienstencheques

Het uitbetalen van de kuisvrouw gaat eenvoudig via dienstencheques. Deze dienstencheques bestelt u vooraf bij Sodexo, of wanneer u dat wenst kan EasyLife dit voor u regelen. Eén cheque heeft een waarde van 9 Euro, wat het uurtarief van de kuisvrouw in Brugge is. U betaalt dus eenvoudig en snel en hoeft geen contant geld in huis te halen. Wat een extra voordeel is, is dat de kosten van dienstencheques aftrekbaar zijn van de belasting.

Een kuisvrouw in Brugge nodig? Easylife!

Bent u overtuigd van de service en kwaliteit die EasyLife biedt? En wilt u zo snel mogelijk een goede kuisvrouw in Brugge vinden? Vult u dan het online aanvraagformulier in, of neem telefonisch contact met één van onze medewerkers op. U geeft uw wensen aan en EasyLife zorgt voor de beste match. Binnen korte tijd geniet u van een proper huis en meer tijd voor uzelf. Al meer dan 9.000 gezinnen gingen u voor en zijn zeer tevreden! Dat is EasyLife!

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid