Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Kuisvrouw Brecht

U wilt graag een propere woning, maar komt vanwege uw job, hobby’s of gezin tijd te kort om uw huishouden op orde te houden? Of ziet u misschien op tegen de vervelende klussen? Of bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten? Dan helpt Easy Life u graag bij het vinden van de beste kuisvrouw in Brecht. Want, waarom zou u zelf op zoek gaan, als Easy Life u snel en eenvoudig kan voorstellen aan een betrouwbare en professionele kuisvrouw in Brecht? Bespaar tijd en schakel de hulp in van Easy Life!

Integere en propere kuisvrouw

Als u Easy Life een kuisvrouw voor u laat zoeken, dan weet u zeker dat u de beste kracht in huis haalt. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan namelijk hoog in het vaandel bij Easy Life. Dat is de reden dat zij iedere kuisvrouw eerst een screening laten ondergaan, alvorens zij voor Easy Life aan de slag mag gaan. De kuisvrouw die aan u voorgesteld wordt door Easy Life voldoet dus aan de strenge eisen van de organisatie. Er wordt daarnaast ook rekening gehouden met uw wensen en eisen en op die manier laat Easy Life u kennismaken met de best passende kuisvrouw in Brecht!

Werkzaamheden van de kuisvrouw

Een kuisvrouw haalt u natuurlijk in huis om uw woning proper te houden. Waar een ‘normale’ kuisvrouw het houdt bij stoffen, stofzuigen en dweilen, neemt een kuisvrouw van Easy Life net een stap extra. In overleg kunt u haar namelijk ook andere werkzaamheden geven. Denkt u hierbij aan het doen van de strijk, het bereiden van uw maaltijd of het in huis halen van uw boodschappen. Een kuisvrouw van Easy Life is dus een waardevolle hulp die uw huishouden echt efficiënter kan maken!

Kuisvrouw in Brecht met dienstencheques

Een kuisvrouw betalen met dienstencheques biedt veel voordelen. Het brengt u gemak, veiligheid en geeft fiscale voordelen. Naast het lage uurtarief, kunt u geld besparen met dienstencheques, aangezien deze gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belasting. Het inhuren van een kuisvrouw wordt zo wel heel aantrekkelijk! De dienstencheques kunt u zelf online bestellen, maar als u daar zelf moeite mee heeft, dan kunt u dat ook aan de deskundige medewerkers van Easy Life uitbesteden. Dat is Easy Life!

Easy Life zorgt voor de beste kuisvrouw in Brecht!

Easy Life zorgt voor gemak, uitgebreide mogelijkheden, een voordelig tarief en de beste kuisvrouw van Brecht. Wat wilt u nog meer? Neemt u snel contact met Easy Life op, zodat zij u op korte termijn kunnen voorstellen aan de best passende kuisvrouw in Brecht. U kunt het online aanvraagformulier invullen, maar ook telefonisch is Easy Life bereikbaar. Geniet van meer vrije tijd en een propere woning!

of bel
+32 3 369 92 57
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marleen S. uit Lommel heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Legram R. uit Oudenaarde heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nathalie D. uit Eksaarde heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

PATRICIA D. uit Tervuren heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Hortense D. uit Awans heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.