Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen

Kuisvrouw Brasschaat

Komt u tijd tekort om uw woning iedere keer te poetsen? Of kunt u het lichamelijk niet aan om het huishouden te doen? Het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat u geen goesting hebt om iedere keer maar weer te poetsen. De reden maakt niet uit; Easy Life helpt u graag bij het vinden van de beste kuisvrouw in Brasschaat. Want, het vinden van een goede kuisvrouw in Brasschaat is niet eenvoudig. Vertrouw daarom op de kennis en kunde van Easy Life en zet uw zorgen aan de kant!

Een betrouwbare en professionele kuisvrouw

Misschien vindt u het moeilijk om zelf een betrouwbare en professionele kuisvrouw in Brasschaat te vinden. U weet niet of iemand goed is in haar werk en daarnaast ook alleen in uw woning gelaten kan worden. Easy Life helpt u graag. Voordat zij een kuisvrouw in hun bestand opnemen, wordt zij eerst gescreend. Als de kuisvrouw voldoet aan de strenge eisen van Easy Life, dan wordt de kuisvrouw aan u voorgesteld. Zo bent u er zeker van dat u de beste kuisvrouw in Brasschaat heeft en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Wat kan de kuisvrouw voor u doen?

Het is logisch dat u een kuisvrouw inschakelt om uw huis proper te houden. Maar misschien vindt u het ook fijn als zij extra huishoudelijke taken op zich kan nemen. Bij Easy Life is dat mogelijk. In overleg kan de kuisvrouw ook taken voor u uitvoeren, zoals het strijken en vouwen van uw was, het doen van boodschappen en het klaarmaken van uw eten. U kunt uw wensen bij Easy Life aangeven en zij zoeken voor u de best passende kuisvrouw in Brasschaat. Wat een service, toch?

Kuisvrouw met dienstencheques in Brasschaat

De gewerkte uren van de kuisvrouw, kunt u vergoeden met dienstencheques. Hierbij geldt in principe dat één gewerkt uur gelijk staat aan één dienstencheque. Wat u aan dienstencheques uitgeeft, kunt u gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Dit, in combinatie met het gunstige uurtarief, maakt het ontzettend voordelig om een kuisvrouw via Easy Life in te schakelen.

Easy Life voor de beste kuisvrouw in Brasschaat!

Wilt u, net als meer dan 14.000 andere gezinnen in België, profiteren van de vele voordelen en uitgebreide service die Easy Life biedt? Neemt u dan direct contact op met de medewerkers van Easy Life. Dat kan via het online aanvraagformulier, per e-mail of telefonisch. U wordt dan zo spoedig mogelijk voorgesteld aan de best passende kuisvrouw in Brasschaat. Easy Life maakt u het leven echt een stuk gemakkelijker!

of bel
+32 3 369 72 75
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Bart D. uit Mechelen-Aan-De-Maas heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ingrid J. uit Stokrooie heeft 14 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Monique A. uit Keerbergen heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ines Q. uit Brecht heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tim C. uit Gent heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.