Easy Life scoort
4.2 op basis van
22739 beoordelingen

Kuisvrouw Beringen

Bent u op zoek naar een kuisvrouw in Beringen, omdat u tijd te kort komt om uw huishouden op orde te houden? Of ziet u er elke keer tegenop om zelf te gaan poetsen? Het kan natuurlijk ook zijn dat u het lichamelijk niet aankan om huishoudelijke taken uit te voeren. Wat de reden ook mag zijn, Easy Life neemt u graag de zoektocht uit handen en maakt het u gemakkelijk. Zij vinden snel een goede, kundige en betrouwbare kuisvrouw in Beringen!

Werkwijze van Easy Life

Een betrouwbare en kundige kuisvrouw vinden is vaak niet gemakkelijk. U weet zelf niet of een kuisvrouw netjes is en of zij te vertrouwen is als zij alleen in uw huis aan het werk is. Easy Life kan die zorgen wegnemen als zij een kuisvrouw aan u voor mogen stellen. Elke kuisvrouw van Easy Life wordt gescreend en mag pas voor Easy Life aan de slag als zij voldoet aan de strenge eisen van de organisatie. Op deze manier waarborgt Easy Life de kwaliteit en betrouwbaarheid van uw kuisvrouw.

Wat de kuisvrouw uit Beringen voor u kan doen

In veel gevallen helpt een kuisvrouw alleen bij het poetsen van uw woning. Uit ervaring weet Easy Life dat klanten ook graag andere huishoudelijke taken uit zouden besteden. Daarom gaan de kuisvrouwen van Easy Life verder. In overleg kunnen zij namelijk ook zorgen dat uw strijk gedaan wordt, de boodschappen in huis gehaald worden of dat uw maaltijd klaargezet wordt. Zo bespaart u nog meer tijd en kunt u genieten van extra gemak. Dat is Easy Life!

Easy Life geeft voordeel

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn niet de enige voordelen die een kuisvrouw van Easy Life met zich meebrengt. Wanneer u via Easy Life een kuisvrouw vindt, dan kunt u haar uitbetalen met dienstencheques. Dit is een eenvoudige en veilige manier van betalen en geeft u ook nog eens een belastingvoordeel. De kosten van dienstencheques zijn namelijk gedeeltelijk af te trekken van de belasting. Zo wordt het inhuren van een kuisvrouw wel heel aantrekkelijk!

De beste kuisvrouw in Beringen

Dat Easy Life staat voor service en kwaliteit mag wel duidelijk zijn. Wilt u graag, net als meer dan 14.000 andere gezinnen genieten van de vele voordelen van een kuisvrouw via Easy Life? Neemt u dan een momentje de tijd om het online aanvraagformulier in te vullen of contact op te nemen via e-mail of telefoon. U kunt uw wensen aangeven, zoals op welke dagen u de kuisvrouw wilt laten komen en wat haar taken zullen zijn. De kuisvrouw werkt in blokken van vier uur, met een minimum van vier uur per 14 dagen. Easy Life stelt u voor aan een gemotiveerde kuisvrouw in Beringen die aansluit bij uw wensen.

of bel
+32 1 136 96 87
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Therese K. uit Jette heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Margot V. uit Anzegem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Cedric V. uit Boechout heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Liesa D. uit Reet heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tatjana D. uit Lint heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.