Easy Life scoort
4.2 op basis van
4346 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Beerse

Bent u op zoek naar een goede kuisvrouw in Beerse? Een kuisvrouw die u kan helpen in het huishouden, zodat u meer tijd overhoudt voor andere zaken? Easy Life neemt u graag de moeite uit handen en stelt u zo snel mogelijk voor aan een betrouwbare en professionele kuisvrouw in Beerse.

Professionele en betrouwbare kuisvrouw

Easy Life stelt niet zomaar een kuisvrouw uit Beerse aan u voor. Voordat een kuisvrouw van Easy Life ingezet wordt, heeft zij een strenge screening ondergaan. Op deze manier kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw waarborgen en kunt u haar met een gerust hart uw huis laten kuisen.

Wat kan een kuisvrouw van Easy Life doen?

U zoekt waarschijnlijk een kuisvrouw in Beerse die u kan helpen bij het kuisen van uw woning. Stoffen, stofzuigen, dweilen en de badkamer poetsen; dat zijn de meest voorkomende klussen van een kuisvrouw. Maar, wat dacht u ervan als de kuisvrouw ook andere taken voor u uit kan voeren? Bijvoorbeeld uw kleding strijken, uw boodschappen doen of uw maaltijd bereiden. Bij Easy Life kunt u in overleg de kuisvrouw ook dit soort werkzaamheden uit laten voeren. Over een easy life, gesproken!

Kuisvrouw in Beerse met dienstencheques

Niet alleen de kwaliteit en flexibiliteit bieden voordelen bij het inzetten van een kuisvrouw via Easy Life. U kunt de kuisvrouw namelijk uitbetalen middels dienstencheques. Naast het feit dat dienstencheques een eenvoudige manier van betalen is, zijn de kosten ervan ook nog eens gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting. Daarnaast kunt u bij uw gemeente informeren of u eventueel in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget, wat te besteden is aan de kuisvrouw.

Easy Life voor een easy life

Easy Life kan u van dienst zijn bij het vinden van de beste kuisvrouw in Beerse. Wilt u graag gebruik maken van de expertise en uitgebreide netwerk van Easy Life? Neemt u dan direct contact op met de medewerkers van Easy Life. Dat kan snel via het online aanvraagformulier of telefonisch. De medewerkers gaan daarna aan de slag om de beste match voor u te vinden. Zo kunt u binnenkort genieten van een proper huis en meer vrije tijd. Wat een gemak, dat is Easy Life!

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 4 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,6/10 Score op tevredenheid

Veerle V. uit Sint-Lenaarts heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Guy R. uit Leuven heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Veerle M. uit Boezinge heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jean R. uit Belsele heeft 21 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jonas C. uit Sint-Kruis-Winkel heeft 29 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.