EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Antwerpen

Bespaar uzelf een lange zoektocht naar een goede en betrouwbare kuisvrouw in Antwerpen en kies voor EasyLife. Wij nemen u tijd en moeite uit handen en stellen u voor aan één van onze kuisvrouwen in Antwerpen. Tevens kunnen wij u de administratie van dienstencheques uit handen nemen, zodat u écht meer tijd overhoudt voor uw familie, vrienden en werk.

Wanneer een kuisvrouw zoeken?

De redenen om een kuisvrouw te vinden, zijn voor iedereen anders. De ene persoon komt tijd te kort om het huishouden op orde te houden, de andere persoon is lichamelijk niet in staat om alles zelf te doen en weer een ander is gewoonweg niet goed in kuisen. Wat de reden ook is, een ding staat vast: een kuisvrouw vinden geeft meer vrije tijd én een proper huis! EasyLife helpt u graag bij het vinden van een kuisvrouw in Antwerpen.

Een betrouwbare kuisvrouw in Antwerpen

EasyLife hecht veel waarde aan het leveren van een goede, professionele en betrouwbare kuisvrouw. Dat is de reden dat een kuisvrouw pas in ons bestand opgenomen wordt, na een uitgebreide screening. Op deze manier garandeert EasyLife kwaliteit en betrouwbaarheid en bent u verzekerd van de beste kuisvrouw in Antwerpen!

Taken kuisvrouw via Easylife

Een kuisvrouw in Antwerpen via EasyLife is niet zomaar een kuisvrouw. Uw hulp zal de standaard huishoudelijke taken, zoals bijvoorbeeld stof afnemen, stofzuigen en dweilen van u overnemen. Maar, zij kan in overleg ook andere werkzaamheden verrichten, zoals het verzorgen van uw strijk of het bereiden van uw maaltijd. Bent u misschien moeilijk ter been? Dan kan de kuisvrouw ook uw boodschappen in huis halen. EasyLife!

Een kuisvrouw via dienstencheques

De kuisvrouw in Antwerpen die EasyLife voor u vindt, werkt via dienstencheques. Dit houdt in, dat u vooraf dienstencheques bestelt bij Sodexo en daarmee de kuisvrouw uitbetaalt. Eén cheque staat gelijk aan 9 Euro, waarvoor de kuisvrouw een uur zal werken. Het voordeel van dienstencheques is, dat u de kosten hiervoor gedeeltelijk kan aftrekken van de belasting. Daarnaast hoeft u geen contant geld in huis te hebben. Ziet u op tegen de administratie rondom dienstencheques? Dan neemt EasyLife dit ook graag uit handen.

Kuisvrouw in Antwerpen? Easylife!

De kuisvrouw in Antwerpen kan wekelijks bij u langskomen, maar misschien vindt u tweewekelijks al voldoende. U kunt dit zelf aangeven, waarbij de kuisvrouw minimaal vier uur per veertien dagen ingezet dient te worden. Bent u overtuigd van de vele voordelen en uitmuntende service van EasyLife? Vul dan het aanvraagformulier in. Dit kost u maar één minuut, waarna onze medewerkers zo snel mogelijk op zoek gaan naar de best passende kuisvrouw in Antwerpen!

of bel
03 888 32 35
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid