EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Kuisvrouw Aalter

Wilt u genieten van meer vrije tijd en een propere woning? Dat klinkt als een moeilijke combinatie, maar EasyLife biedt hiervoor de oplossing! Als expert in hulp in de huishouding, stelt EasyLife u graag voor aan een goede en ervaren kuisvrouw in Aalter. Zij neemt u huishoudelijk werk uit handen en op die manier houdt u tijd over voor meer belangrijke zaken. Zelf hoeft u dus niet op zoek en aangezien EasyLife elke kuisvrouw screent, weet u zeker dat u de juiste kracht in huis haalt!

De beste kuisvrouw

Mocht u EasyLife inschakelen om voor u een kuisvrouw in Aalter te vinden, dan bent u er zeker van dat u een ervaren en betrouwbare kuisvrouw vindt. EasyLife screent alle kuisvrouwen, voordat zij toegelaten worden tot het bestand. Zo garandeert EasyLife kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw. Op basis van uw wensen, gaat EasyLife op zoek naar de beste match. Dat is gemakkelijk!

Taken van de kuisvrouw

De reden dat u een kuisvrouw in huis haalt, is natuurlijk om u te helpen bij schoonmaaktaken in uw woning. Vaak zijn dat standaard werkzaamheden, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Een kuisvrouw via EasyLife kan meer, veel meer. In overleg kunt u ook andere taken aan de kuisvrouw geven, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen, koken en strijken. Een kuisvrouw via EasyLife betekent dus echt een gemakkelijker leven!

Kuisvrouw in Aalter met dienstencheques

Wanneer u een kuisvrouw via EasyLife vindt, dan kunt u de gewerkte uren uitbetalen met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat gelijk aan één dienstencheque met een waarde van 9 Euro. Een voordelig tarief, maar dat is nog niet alles… De kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques, kunt u gedeeltelijk van de belasting aftrekken. Zo wordt een kuisvrouw inzetten wel heel voordelig! Bent u lichamelijk niet in staat om zelf uw huishouden te doen? Of is er een andere reden dat u genoodzaakt bent het huishouden uit te besteden? Dan kunt u bij uw gemeentekantoor informeren of u misschien in aanmerking komt voor een persoonlijk budget, dat te besteden is aan een kuisvrouw.

Easylife voor de beste hulp

De vele voordelen van een kuisvrouw via EasyLife houden u vast niet tegen om hulp in te schakelen. EasyLife helpt u graag snel verder. U kunt in enkele minuten het online aanvraagformulier invullen en de medewerkers van EasyLife gaan dan direct voor u aan de slag om de beste kuisvrouw in Aalter voor u te vinden. Geniet van een propere woning en meer vrije tijd!

of bel
09 253 23 03
Vandaag nog open tot 17u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid