Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Kuisvrouw Aalter

Wilt u genieten van meer vrije tijd en een propere woning? Dat klinkt als een moeilijke combinatie, maar Easy Life biedt hiervoor de oplossing! Als expert in hulp in de huishouding, stelt Easy Life u graag voor aan een goede en ervaren kuisvrouw in Aalter. Zij neemt u huishoudelijk werk uit handen en op die manier houdt u tijd over voor meer belangrijke zaken. Zelf hoeft u dus niet op zoek en aangezien Easy Life elke kuisvrouw screent, weet u zeker dat u de juiste kracht in huis haalt!

De beste kuisvrouw

Mocht u Easy Life inschakelen om voor u een kuisvrouw in Aalter te vinden, dan bent u er zeker van dat u een ervaren en betrouwbare kuisvrouw vindt. Easy Life screent alle kuisvrouwen, voordat zij toegelaten worden tot het bestand. Zo garandeert Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid van de kuisvrouw. Op basis van uw wensen, gaat Easy Life op zoek naar de beste match. Dat is gemakkelijk!

Taken van de kuisvrouw

De reden dat u een kuisvrouw in huis haalt, is natuurlijk om u te helpen bij schoonmaaktaken in uw woning. Vaak zijn dat standaard werkzaamheden, zoals stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Een kuisvrouw via Easy Life kan meer, veel meer. In overleg kunt u ook andere taken aan de kuisvrouw geven, zoals bijvoorbeeld boodschappen doen, koken en strijken. Een kuisvrouw via Easy Life betekent dus echt een gemakkelijker leven!

Kuisvrouw in Aalter met dienstencheques

Wanneer u een kuisvrouw via Easy Life vindt, dan kunt u de gewerkte uren uitbetalen met dienstencheques. Eén gewerkt uur staat gelijk aan één dienstencheque met een waarde van 9 Euro. Een voordelig tarief, maar dat is nog niet alles… De kosten die u maakt voor het aanschaffen van dienstencheques, kunt u gedeeltelijk van de belasting aftrekken. Zo wordt een kuisvrouw inzetten wel heel voordelig! Bent u lichamelijk niet in staat om zelf uw huishouden te doen? Of is er een andere reden dat u genoodzaakt bent het huishouden uit te besteden? Dan kunt u bij uw gemeentekantoor informeren of u misschien in aanmerking komt voor een persoonlijk budget, dat te besteden is aan een kuisvrouw.

Easy Life voor de beste hulp

De vele voordelen van een kuisvrouw via Easy Life houden u vast niet tegen om hulp in te schakelen. Easy Life helpt u graag snel verder. U kunt in enkele minuten het online aanvraagformulier invullen en de medewerkers van Easy Life gaan dan direct voor u aan de slag om de beste kuisvrouw in Aalter voor u te vinden. Geniet van een propere woning en meer vrije tijd!

of bel
+32 9 253 23 03
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Heidi V. uit Stevoort heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Loquet E. uit Stekene heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karin S. uit Wommelgem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bo V. uit Berlare heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

SVEN N. uit Stevoort heeft 2 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.