Easy Life scoort
4.2 op basis van
13754 beoordelingen

Kuisvrouw Aalst

Wat is er aangenamer dan een propere en opgeruimde woning? Maar het is vaak moeilijk om alles op orde te houden naast een drukke job. Of misschien bent u lichamelijk niet in staat om huishoudelijk werk te verrichten. Natuurlijk kan het ook zijn, dat u gewoon niet van kuisen houdt. Easy Life biedt de uitkomst. Geen lange zoektocht, maar direct een goede en betrouwbare kuisvrouw in Aalst.

Professionele kuisvrouw in Aalst vinden

Wanneer u via Easy Life een kuisvrouw in Aalst inschakelt, dan bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare poetshulp. De kuisvrouw van Easy Life is uitgebreid gescreend, voordat zij opgenomen is in het bestand. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en betrouwbaarheid van de hulp garanderen. De beste kuisvrouw in Aalst, vindt u via Easy Life!

Wat de kuisvrouw kan doen

Een kuisvrouw komt van pas wanneer u een druk leven hebt. Maar ook wanneer u vanwege uw gezondheid geen huishoudelijk werk kan verrichten. Easy Life stelt u voor aan een kuisvrouw die past bij uw wensen. U geeft zelf aan waar u hulp bij kunt gebruiken, op welke dagen en hoe vaak. Al vanaf vier uur per twee weken, kunt u bij Easy Life terecht. De kuisvrouw kan niet alleen stof afnemen, uw woning stofzuigen en dweilen of het sanitair kuisen, zij kan in overleg ook andere taken op zich nemen. Denkt u hierbij aan het doen van boodschappen, koken of strijken. Dat is een easy life!

Een kuisvrouw in Aalst met dienstencheques

De kuisvrouw die Easy Life voor u vindt, werkt met dienstencheques. Dit houdt in dat u vooraf dienstencheques bestelt bij Sodexo en daarmee de kuisvrouw uitbetaalt. Eén dienstencheque heeft een waarde van 9 Euro en dat is tevens het uurtarief van de kuisvrouw in Aalst. Daarnaast kunt u de kosten van dienstencheques gedeeltelijk aftrekken van de belasting. Ziet u een beetje op tegen de administratie rondom het aanschaffen van dienstencheques? Ook hierbij helpt Easy Life u graag.

Meer gemak met Easy Life

Wilt u graag, net als 14.000 andere Belgische gezinnen, gebruikmaken van één van onze professionele kuisvrouwen? In Aalst staat de beste kuisvrouw voor u klaar om u te helpen met huishoudelijke taken. Het enige dat u hoeft te doen, is het online aanvraagformulier in te vullen. Dat kost u een minuut en daarna gaan onze medewerkers aan de slag om zo snel mogelijk een kuisvrouw in Aalst voor u te vinden. Easy Life maakt het leven écht gemakkelijker!

of bel
053 59 01 04
Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Dirk G. uit Lint heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dries V. uit Borgerhout heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sara K. uit Ichtegem heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ilse S. uit Stabroek heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Griet K. uit Essen heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.