Easy Life scoort
4.2 op basis van
24173 beoordelingen
Terug naar de lijst

Werken als poetshulp mét jobzekerheid? Bij Easy Life is er altijd werk!

Een huishouden staat niet stil. Knutselen met de kids, kokerellen met vrienden, familiebrunches hosten, … Gezelligheid die best wat rommel, vuil én dus poetswerk met zich meebrengt. Dat is dan ook meteen een voordeel van werken als huishoudhulp: jij bent er zeker van dat je al-tijd werk zal hebben. Hoeveel je poetst per week? Dat bepaal je bij Easy Life helemaal zelf!

Joy, één van onze huishoudhelden, krijgt bijvoorbeeld bakken energie van een goedgevuld werkrooster. “Ik hou van hard werken. Vandaag poets ik fulltime, precies zoals ik het graag wil.” Lees verder!

Joy Deboeck


  • 27 jaar, woont in Nieuwrode
  • 1 maand poetshulp bij Easy Life Aarschot
  • Werkte als zwembadbouwer, heeft ervaring in de poetssector
  • Vult zijn vrije tijd graag met PlayStation en RC-racing

Acht uur per dag werken, één vrije namiddag
Begin april startte Joy als huishoudhulp bij Easy Life Aarschot. Na het eerste gesprek met kantoorverantwoordelijke Nathalie, was zijn interesse meteen gewekt. De start van een nieuw hoofdstuk!
“Ik was al even niet meer tevreden op mijn job toen ik de online vacature van Easy Life ontdekte. Ik had al wat ervaring met poetswerk en solliciteerde. Dat ging supervlot, want niet veel later tekende ik mijn contract en kon ik vast aan de slag! Voor mij was het belangrijk dat ik fulltime kon werken. Ik ben dan ook niets anders gewoon: op mijn vorige job bouwde ik dag in, dag uit zwembaden vanaf nul. Zwaar werk, maar ik hou ervan om bezig te zijn. Ook in het weekend klus ik graag bij als flexi-jobber. Nathalie stelde mijn planning zo samen dat ik acht uur per dag werk, met één vrije namiddag. Dan vind je mij meestal terug al gamend achter mijn PlayStation. Of ik doe een inhaaldutje, dat moet soms ook gebeuren, tussen het harde werk. (lacht)”

Werken als huishoudhulp … werkt aanstekelijk!
Joy en Easy Life zijn een match, dat staat vast. En dat werpt zijn vruchten af: enkele weken nadat hij opstartte, bracht hij zijn broer aan als kersverse werkkracht. Klanten genoeg in regio Aarschot: hoe meer poetshulpen, hoe beter dus!

“Ik wist dat mijn broer twijfelde om van job te veranderen. In het verleden had hij al gepoetst, dus ik stelde hem voor om bij Easy Life te beginnen. ‘Als je vandaag belt, kan je morgen op gesprek komen en maandag al starten’, vertelde ik hem. Dat heeft hem overtuigd! Ook de flexibele, menselijke aanpak van ons kantoor speelde daarbij een rol. Mijn werktempo ligt hoog, soms durf ik iets teveel hooi op mijn vork nemen. Enkele weken geleden had ik bijvoorbeeld last van mijn nek, waardoor het poetsen moeizamer verliep. Kantoorverantwoordelijke Nathalie is dan de eerste om te zeggen dat ik best even rustig aan doe. Een fijne samenwerking!”

Een nieuwe job mét jobsecurity? Als huishoudhulp bij Easy Life heb je altijd werk! Ontdek onze vacatures en solliciteer bij een dienstenchequekantoor bij jou in de buurt. Tot snel!

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Sven L. uit Kortessem heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Stephanie C. uit Hoevenen heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ingrid T. uit Teralfene heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Valérie V. uit Zichem heeft 4 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Nicole H. uit Helchteren heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.