Easy Life scoort
4.2 op basis van
13427 beoordelingen
Terug naar de lijst

Meet & greet Jessica De Bot, poetsheldin van Easy Life-kantoor Mechelen

Huishoudhulp Jessica De Bot is ruim 6 maanden aan de slag bij Easy Life Mechelen. Een job die op haar lijf geschreven is, zowel qua takenpakket als qua planning! “Mensen kunnen helpen, geeft me energie. Zeker als ik zie hoeveel dankbaarheid en liefde ik in return krijg.” Hoe Jessica haar job bij Easy Life combineert met het moederschap én haar bijberoep als kapster en nagelstyliste? Dat lees je hier!

Dag Jessica! Jij bent ongeveer zes maanden aan de slag bij Easy Life Mechelen. Een carrièreswitch?

“Inderdaad! Voordien werkte ik als verkoopster in een kledingzaak. Een fijne job, maar wel eentje waarvoor ik ook in de weekends paraat moest staan. Allesbehalve evident met een dochtertje van twee! Ik startte mijn jobzoektocht online en botste op een vacature van huishoudhulp van Easy Life. Die sprak me meteen aan, dus ik waagde mijn kans en stuurde een mailtje. Met succes, want ik kon snel aan de slag bij het kantoor in Mechelen.”

Nog steeds blij met je keuze?

“Absoluut! Mensen kunnen helpen, vind ik super. Zeker als ik zie hoeveel liefde en respect ik van mijn klanten terugkrijg. Als jonge mama weet ik hoe leuk het is om in een proper huis thuis te komen, dat gevoel wil ik graag overbrengen naar de gezinnen waar ik poets. En die moeite wordt enorm geapprecieerd. Een vriendelijk woordje voor ik vertrek, een briefje waarin ze me bedanken, … Eén van mijn klanten is nooit thuis als ik kom schoonmaken, maar stuurt me vaak een lief berichtje: ‘Amai Jessica, merci voor alles!’. Hartverwarmend!”

Jouw hulp betekent veel voor hen.

“Inderdaad, daarom vind ik het ook tof om een extraatje te doen als er tijd over is. Strijken, een kast uitkuisen, de ramen lappen, … Laatst vroeg één van mijn vaste klanten of ik wekelijks kon langskomen in plaats van om de veertien dagen, omdat ze zo tevreden is. Een mooier compliment kan je toch niet krijgen? Het was een planningspuzzel op kantoor, maar het is ons gelukt! (lacht)”

Hoe ziet jouw werkrooster eruit?

“Op dinsdag, woensdag en donderdag ga ik langs bij mijn vaste klanten. Dat zijn echt mijn gekende adresjes: ik weet perfect welke kamers eerst aan de beurt zijn en welke taken ik aanvullend kan oppikken. Mijn poetsschema heb ik volledig zelf samengesteld. Handig, want ik ben kapster en nagelstyliste in bijberoep en kan zo perfect mijn eigen tijd indelen. Tijdens het weekend werk ik niet: die dagen spendeer ik het liefst met mijn gezinnetje. Naar de speeltuin, dierentuin of gezellig knutselen thuis, … Zalig dat ik die vrijheid heb.”

Als huishoudhulp heb je een allround takenpakket. Stofzuigen, dweilen, strijken, … Hoe heb je de schoonmaakskills onder de knie gekregen?

“Een stukje uit eigen ervaring, maar ook door de startersopleiding van Easy Life. Door corona verliep deze deels digitaal, maar daarom niet minder duidelijk! Bovendien kan je als huishoudhulp zelf initiatief nemen en extra bijscholingsmomenten aanvragen. Zo volgde ik al een extra strijkopleiding op ons kantoor in Mechelen. Vroeger wist ik niet goed hoe ik geklede broeken terug in de plooi kreeg, vandaag strijk ik ze strak en kreukloos volgens de regels van de kunst.”

Leuk voor jou én de klanten. Fijn dat je die kans krijgt!

“Zeker, het contact met het kantoor in Mechelen verloopt heel vlot. We zien elkaar sowieso maandelijks, maar mijn collega’s blijven stand-by via mail of telefoon. Een dringende vraag of planningsverschuiving? Binnen de dertig minuten ben ik verder geholpen. De hulpvaardigheid en vriendelijkheid van onze kantoorverantwoordelijke en consulentes vind ik echt een meerwaarde!”

Bedankt voor het interview Jessica. We wensen je nog veel mooie momenten bij Easy Life toe!

Zin om net zoals Jessica mensen blij te maken met een kraaknet huis? Wacht niet langer! Solliciteer bij een Easy Life-dienstenchequekantoor in de buurt en ga snel als huishoudhulp aan de slag. Tot dan!

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Stéphanie D. uit Sint-Job-In-'t-Goor heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Anne P. uit Mariakerke heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

DenisaGesyca C. uit Minderhout heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tine M. uit De Pinte heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura V. uit Dilbeek heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.