Easy Life scoort
4.2 op basis van
24173 beoordelingen
Terug naar de lijst

Inclusiviteit op de werkvloer - 5 manieren waarop Easy Life het verschil maakt

Inclusiviteit: een hot topic dat in onze maatschappij steeds belangrijker wordt. Niet alleen in de privésfeer, maar ook op de werkvloer neemt inclusie aan belang toe. Maar wat is inclusiviteit? Kort gezegd: de vrijheid voelen om volledig jezelf te kunnen zijn. Als persoon én als werknemer, onder de vleugels van een open-minded werkgever. En laat dat net iets zijn waar Easy Life zich 100 % voor inzet! Wil je graag weten hoe we dit naar de praktijk vertalen? Lees verder!Easy Life als inclusieve onderneming

Inclusief ondernemen, een issue? Niet voor Easy Life! Begin dit jaar behaalden we het ‘inclusieve werkgever’-certificaat van i-Diverso. Niet alleen de open communicatie, maar ook de job- en taalcoaching maakt van Easy Life een inclusieve werkplek. Benieuwd hoe jij kan genieten van deze openhartige werksfeer? Ontdek de acties en ambities van Easy Life!

#1 Een open mindset is key

De eerste inspanning is misschien wel dé belangrijkste: een inclusieve onderneming heeft de juiste mindset nodig. Ruimte voor diversiteit, respect voor iedere werknemer en open communicatie. Binnen Easy Life maken we ieder topic bespreekbaar. Van etniciteit of nationaliteit, over geaardheid en seksualiteit, tot een eventuele arbeidsbeperking. Iedereen is welkom in onze Easy Life-familie!

#2 Jobtraining via de Easy Life Academy

Inclusie start op de werkvloer. Reden te meer waarom we bij Easy Life dubbel en dik inzetten op jobtraining. Wil je aan de slag als huishoudhulp maar heb je geen ervaring? No worries! Onze Easy Life Academy leert je de kneepjes van het vak. Ook ervaren poetshulpen of consulenten die al even meedraaien, kunnen genieten van verdere bijscholing. Zo voelt iedereen zich evenwaardig!

#3 Taalverwarring: een no-go

De grootste barrière om jezelf vlot te kunnen uitdrukken? Taalissues. Om dit te vermijden, kan je bij Easy Life een gratis taalcoaching volgen. Onze taalexperte benoemt samen met jou de voornaamste poetsmaterialen en leert je enkele eenvoudige zinnen in het Nederlands. Resultaat? Een tevreden klant en een zelfverzekerde huishoudhulp. Top!

#4 Inclusiviteit vieren op fantastische events

Geen betere manier om je inclusieve mindset te showen dan met bruisende events. Dat weet Easy Life maar al te goed! Van samen de liefde vieren op de Antwerp Pride tot de strijd aanbinden tegen kansarmoede tijdens De Warmste Week. Ook de eigenheid van onze huishoudhulpen zetten we graag in de verf. Een get-together met lekkere maaltijden uit ieders thuisland? Onze lokale kantoren make it happen!

#5 Persoonlijke waardering: Easy Life thanks you!

De vrijheid om jezelf te zijn en de dankbaarheid om er ook écht voor geapprecieerd te worden. Dat is de kick-ass combinatie die Easy Life naar voren schuift. Van consulenten in de bloemetjes zetten voor topprestaties tot huishoudhulpen feliciteren met fantastische klantenfeedback. Want onze Easy Life-family ondersteunen, is wat telt!

Zin om aan de slag te gaan bij een open-minded werkgever? Nood aan een positieve boost in je job? Join our Easy Life-family!

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Ingrid T. uit Teralfene heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Chauny S. uit Nevele heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

JeanChristophe P. uit Overijse heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jill H. uit Molenstede heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Julie C. uit Ans heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.