EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080
Terug naar de lijst

Huishoudtip : Wil je eindelijk eens een ongestoorde BBQ? Boobytrap je tuin! (deel 2)

Er bestaan in totaal 12 planten die muggen niet kunnen verdragen. Vandaag bekijken we de drie volgende planten, die de muggen verdrijven naar je buren... Plant ze in je tuin of verpletter de blaadjes voor meer effect.

4. Lavendel
Lavendel wordt meestal gebruikt voor het kalmerend effect en de byzonder lekkere geur. Je kan deze plant in je tuin zetten, maar ook verpotten om in je woning te plaatsen. Zet de plant wel dicht bij een venster dat veel zonlicht in huis brengt. De plant werkt zelfs tegen depressies en je kan er ook nog lekkere thee van zetten en ze in je bad gebruiken voor het kalmerend effect!

5. Rozemarijn
Voor wie houdt van koken, is deze plant meer dan gekend; dus waarom zet je de plant niet meteen in je tuin of in een pot in je keuken? De plant is gemakkelijk te houden gezien het als bergplant niet veel water nodig heeft.

6. Pepermunt
Iemand zin in mojitos? Of een lekkere thee? Niet enkel ruikt deze plant lekker fris en houdt het de muggen weg, als je toch gestoken wordt kan je de blaadjes over je huid wrijven voor een verzachtend effect.

of bel
0800 62080
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid