EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080
Terug naar de lijst

Huishoudtip : Tandpasta maakt meer schoon dan je denkt!

In tandpasta zitten een aantal bestanddelen die bacteriën doden en onschadelijk maken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat je het ook kan gebruiken om vlekken te verwijderen en dingen mee schoon te maken...

• De zool van je strijkijzer : Wanneer je een strijkijzer vaak gebruikt, wordt de onderkant na verloop tijd van tijd erg vuil. Hierdoor krijg je soms vlekken op je kledij. Dat kan je gelukkig vermijden met de hulp van tandpasta. Doe wat tandpasta op een zeemvel en wrijf ermee over de onderkant van je strijkijzer. Doe de restjes tandpasta er niet onmiddellijk af maar laat ze een paar minuutjes intrekken. Maak je strijkijzer daarna droog met een propere keukenhanddoek.
• Kranen : Heb je last van kalkaanslag op de kraan van je douche of afwasbak? Neem een zeemvel en doe er een klein beetje tandpasta op. Wrijf ermee over de vlekken tot wanneer je merkt dat je kranen terug blinken.
• Het glas van je horloge : wrijf wat tandpasta op het glas om kleine krasjes weg te krijgen. Daarna met een vochtige doek schoonmaken.
• Zilverwerk : zilver wordt echt glimmend met tandpasta! Doe wat tandpasta op een stofdoek en wrijf ermee over je zilverwerk. Spoel het af met warm water en droog het daarna af met een propere handdoek.
• Inktvlekken op je kledij : gebruik hiervoor tandpasta of volle melk. Naspoelen met koud water.
• Sportschoenen en sneakers met een witte rand en/of zool : Is de witte zool van je sportschoen zwart geworden en krijg je het niet proper met helder water? Doe dan een klein beetje tandpasta op een tandenborstel en wrijf ermee over je witte zool. Je zal zien dat je zool opnieuw wit wordt. Veeg na afloop de restjes tandpasta weg met een vochtig doekje.

www.libelle.be

of bel
0800 62080
Open donderdag om 9u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid