Easy Life scoort
4.2 op basis van
15915 beoordelingen
Terug naar de lijst

Get to know Sven Reweghs, kantoorverantwoordelijke van Easy Life Beringen

Met maar liefst vijf gloednieuwe kantoren heeft Easy Life 2022 straf ingezet. Beringen is één van de nieuwe locaties waar je onze huishoudhelden kan inschakelen voor piekfijn poetswerk. In de cockpit? Sven Reweghs - poetsfreak by heart - die tijdens corona de switch maakte naar Easy Life. Hoe hij van boekhouder, naar poetsman, naar kantoorverantwoordelijke ging? Dat lees je hier!

Dag Sven! Hoe heb je Easy Life leren kennen?

“Voor de coronacrisis werkte ik als boekhouder, maar door herstructureringen verloor ik mijn job. Al snel merkte ik dat thuis zitten niets voor mij was. Ik wilde vooruit, de handen uit de mouwen steken, het liefst mórgen al! Helaas werden in volle pandemie veel vacatures on hold gezet. Ik wilde snel aan de slag, dus meldde ik me aan als huishoudhulp bij Easy Life. Geen onlogische stap, want kuisen vind ik fantastisch. Alles piekfijn organiseren, de puntjes op de i, … I love it! Soms tot ergernis van mijn man wanneer ik weer eens als een poetsbulldozer door het huis raas. (lacht)”

“Een spik en span woning, hemden gesorteerd op kleur, een hypernauwkeurige administratie, … Ik hou ervan als alles tot in de puntjes klopt. Een troef die goed van pas komt als poetsman én als kantoorverantwoordelijke.”

Van huishoudhulp tot kantoorverantwoordelijke: hoe maakte je de shift?

“Na zes weken de handen uit de mouwen te steken als poetshulp, ging de bal aan het rollen. Ik kon starten als consulent op het kantoor in Genk, een maand later groeide ik door tot kantoorverantwoordelijke ad interim. Dat ik sinds dit jaar branch manager ben van de gloednieuwe vestiging in Beringen, vind ik geweldig. Bij Easy Life voel je dat het vooruit mag gaan: een groeimindset die volledig bij mij past.”

En door je ervaring als poetsman ken je de stiel als geen ander!

“Klopt, ik kan me perfect inleven in het takenpakket van onze huishoudhulpen. Ik weet hoe het is om met verschillende klanten om te gaan, hoe slordig of netjes sommige woningen erbij liggen als je er binnenstapt. Langs de andere kant kan ik me ook goed inleven in de verwachtingen van de klant en de tijd die nodig is voor verschillende poetstaken. Door beide inzichten te combineren, sta ik als kantoorverantwoordelijke zowel dicht bij de huishoudhulp, als bij de klant.”

“Been there, done that: door mijn ervaring als poetshulp kan ik me vandaag perfect inleven in de taken en vragen die als huishoudhulp op je afkomen. Ik ben er 100 % voor mijn team, van planningsissues oplossen tot de papiermolen in orde brengen.”

Wat zijn je ambities met het kantoor voor 2022?

“Groeien, sowieso! Vandaag heb ik enkele huishoudhulpen in dienst, maar ik mik op een groot team om zo heel Beringen en omstreken te ontzorgen met de beste huishoudhelden. Tegen het einde van het jaar hoop ik met mijn Easy Life-kantoor zo’n 50 poetshulpen in dienst te hebben. Of dat realistisch is, weet ik niet, maar ik ga er 200 % voor!”

Mooie plannen, Sven! We wensen je veel succes met de opstart en uitbouw van je kantoor.

Zin om zelf als huishoudhulp aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures en join our Easy Life family!

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Jan D. uit Waasmunster heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Shauni C. uit Sleidinge heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Steffi K. uit Sint-Lenaarts heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Tim C. uit Lauwe heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ghislain D. uit Hofstade heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.