Easy Life scoort
4.2 op basis van
11353 beoordelingen
Terug naar de lijst

Get to know Katrien, opleidingscoach bij Easy Life

Get to know Katrien, opleidingscoach bij Easy Life

Een hart voor mensen, een passie voor persoonlijke groei en een wervelwind aan frisse initiatieven. Katrien has it all! Als opleidingscoach staat ze aan het hoofd van Conceptz, de opleidingscel van Easy Life. De grootste voldoening? Die ervaart ze wanneer ze mensen concrete handvaten aanreikt die hen laten groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Lees verder!

Dag Katrien! Jij bent opleidingscoach bij Easy Life, een job in lijn van je studies?

“In tegendeel! Ik heb talen gestudeerd en werkte daarna in verschillende commerciële functies. Nadien rolde ik toevallig in de dienstenchequesector. Eerst als kantoorverantwoordelijke, daarna als regioverantwoordelijke en uiteindelijk kwam ik in de opleidingswereld terecht. Mensen coachen, kennis bijbrengen en persoonlijk laten groeien, … De job ligt me fantastisch!”

Sinds maart maak je deel uit van het Easy Life-team. Hoe heb je die eerste maanden ervaren?

“Heel fijn. Het voelt soms alsof ik al veel langer deel uitmaak van het bedrijf. Toen ik begon bij de opleidingscel, lag er heel wat werk op de plank. Het opleidingsbeleid was er al, maar de concrete vormgeving en uitwerking waren aan een upgrade toe. Daar zijn we met z’n allen ongelofelijk hard ingevlogen.”Sterk teamwerk! Is die samenhorigheid voor jou belangrijk?

“Zeker! Bij Easy Life staan de neuzen echt in dezelfde richting. Iedereen werkt hard, met eenzelfde doel voor ogen: het meest professionele dienstenchequebedrijf van België worden. Die solidariteit en eensgezindheid zijn bij elke werknemer en in ieder kantoor voelbaar, dat vind ik heel plezant.”

“Easy Life kent een flow van hard werken en samen mooie doelstellingen behalen. Die solidariteit en eensgezindheid werken aanstekelijk.”

Welke opleidingen kan een huishoudhulp bij jullie verwachten?

“Tijdens een doorgedreven, tweedaagse opleiding dompelen we starters onder in verschillende topics. Van poetstechnieken en -materialen, over veiligheid en ergonomie, tot klantencommunicatie en werkorganisatie. Is deze opleiding voor anderstaligen te complex, dan begeleiden we hen met een training on-the-job. Een van onze coaches komt dan mee ter plaatse bij een klant, steekt de handen samen uit de mouwen en ondersteunt de huishoudhulp een-op-een. Hoe begin je aan een to-dolist? Hoe geraak je op tijd klaar? Dat zijn de typevragen die meestal aan bod komen.”

“Voordat onze huishoudhulpen bij een klant aan de slag gaan, bieden we hen een goede basis aan kennen en kunnen. Poetstechnieken, communicatie, assertiviteit, … Alles komt aan bod!”

Heb jij zoiets als een standaardwerkdag?

“Elke dag is anders, dat maakt mijn job heel afwisselend. Ik werk samen met een tof team dat bruist van nieuwe initiatieven. Zo organiseerden we onlangs een gloednieuwe opleiding rond assertiviteit voor huishoudhulpen die al langer in dienst zijn. Dan schuiven we met iedereen aan tafel en praten we over de uitdagingen en ervaringen op de werkvloer. Kostbare informatie, zowel voor de huishoudhulpen onderling, als voor ons als opleidingscentrum. Zo weten we wat er speelt en kunnen we onze trainingen hierop toespitsen.”

Jullie zijn constant op zoek naar nieuw talent. Wat is voor jou dé reden om bij Easy Life aan de slag te gaan?

“Easy Life zet niet alleen in op professionele begeleiding, maar ook op persoonlijke groei. Naast techniek, gaat het ook over wie je bent als persoon en hoe we jouw talenten optimaal kunnen inzetten. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal!”

Bedankt Katrien. Veel succes met de opleidingen voor je huidige en nieuwe collega’s!


Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij je wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende hulp op basis van jouw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met je op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marco A. uit Hasselt heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Herman G. uit Halle heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Els L. uit Sint-Lenaarts heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

LIEVE R. uit Oud-Heverlee heeft 11 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Paula M. uit Viersel heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.