Easy Life scoort
4.2 op basis van
16650 beoordelingen
Terug naar de lijst

Dit is Easy Life Luik!

6 september 2021. Dat is de dag waarop Easy Life Luik de deuren opende, pal in het stadscentrum. Aan het stuur? Leading lady Melissa, de 28 jaar jonge branch manager die het gloednieuwe kantoor met hart en ziel runt. Met een enthousiast en divers team huishoudhulpen wil ze zoveel mogelijk klanten in Luik en omstreken voorzien van een kraaknette woning. Een hele uitdaging, zeker in Wallonië. “Easy Life is vooral in Vlaanderen en Brussel een klinkende naam. Met Easy Life Luik willen we onze service bekend maken bij ‘les Liègeois’ en het bredere publiek in Franstalig België.”

Van hotelmedewerkster, tot Easy Life-kantoorverantwoordelijke

Planningen managen, calls voeren met klanten, een oprecht babbeltje slaan met de huishoudhulpen, … Melissa doet het alsof ze nooit iets anders heeft gedaan. En toch komt de tweetalige brunette uit een heel andere sector én landsgedeelte.

“Mijn accent verklapt het al: ik ben geboren en getogen in Blankenberge. Voor ik bij Easy Life startte, werkte ik in een hotel in West-Vlaanderen, waar ik via mijn job mijn huidige partner leerde kennen. Ik nam afscheid van ‘het zeetje’, volgde de liefde naar Spa en botste op een vacature van Easy Life. Een dienstenchequekantoor runnen in hartje Luik: ik had geen ervaring in de branche, maar de uitdaging sprak me enorm aan. Zeker toen ik binnenwandelde op het hoofdkantoor, voelde ik meteen een klik. Let’s do this!”

Huishoudhulp gezocht in Wallonië? Easy Life, enchanté!

Met meer dan 30 kantoren in Vlaanderen en Brussel, is Easy Life allesbehalve aan haar proefstuk toe. In Wallonië? Daar is nog groeimarge! Melissa wil zoveel mogelijk Luikenaren laten kennismaken met de persoonlijke Easy Life-service.

“Als West-Vlaamse heb ik me de voorbije maanden flink ingeburgerd in de stad. Te beginnen met mijn kennis van het Frans: toen ik startte, sprak ik enkel de basis, vandaag sta ik klanten en poetshulpen vlot tweetalig te woord. Die connectie vind ik superbelangrijk: dat klanten voelen dat we bij Easy Life letterlijk en figuurlijk dezelfde taal spreken. Ook met de huishoudhulpen heb ik een heel vlot contact. Van samen een koffietje drinken, tot de werkplanning en lonen overlopen tijdens de maandafsluiting. Hier zijn ze geen anoniem nummer, maar juist een onmisbare schakel in onze happy family.”

Net zoals Melissa je carrière starten bij Easy Life? Of ben je op zoek naar een gedreven, goed opgeleide huishoudhulp om je huis of appartement te laten stralen? Easy Life is here for you!

Ik wil me vastbijten in een nieuwe job >>

Ik wil klant worden bij Easy Life >>

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Loui0s L. uit Aalst heeft 6 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Roel R. uit Aarschot heeft 14 minuten geleden huishoudhulp aangevraagd.

Thomas A. uit Heule heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Waleed A. uit Antwerpen heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Aurelie M. uit Sint-Martens-Latem heeft 1 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.