Easy Life scoort
4.2 op basis van
22630 beoordelingen
Terug naar de lijst

De dankbaarste job 5 checks waarom je als huishoudhulp goud waard bent

Wil je snel aan de slag, maar verdwaal je tussen de online vacatures? Op zoek naar een job met een goede work-lifebalance, waarin je mensen kan helpen? Dan is huishoudhulp misschien wel iets voor jou! Als poetshulp maak je dagelijks het verschil voor grote en kleine gezinnen. Easy Life haalt de job van huishoudhulp onder het stof, want eerlijk: bij ons ben je zoveel meer dan een pure poetskracht. Read on!

Huishoudhulp bij Easy Life, een job met massa’s voldoening

We steken het niet onder stoelen of banken: het beroep van huishoudhulp moet vaak opboksen tegen heel wat vooroordelen. Totaal onterecht, want als poetshulp verlicht je het leven van heel wat gezinnen. Waarom je als huishoudhulp bij Easy Life tekent voor de dankbaarste job? Vijf checks op een rij!

#1. Rots in de branding

Als poetshulp ben je de onmisbare schakel in tal van huishoudens, de ruggensteun die het gezinsleven op volle toeren laat draaien. Schoonmaken, wassen, strijken, … Terwijl je je to-dolijstje afvinkt, neem je de stress weg van de schouders van je klanten. De appreciatie? Die is enorm! Een babbeltje, een compliment of een oprechte ‘merci’: jouw gouden handen maken echt het verschil.

#2. Stabiliteit troef!

Tijdelijke contracten of lege werkroosters, daar doen we bij Easy Life niet aan mee. Integendeel! Als huishoudhulp teken je na een inwerkperiode een vast contract én ben je zeker dat je steeds werk hebt. Een huishouden staat immers niet stil: gezinnen zullen altijd nood hebben aan huishoudtoppers die hun woning tot in het kleinste hoekje laten blinken. Job security: check!

#3. Werken waar en wanneer jij het wilt

Jonge kids, studeren in bijberoep, een hobby die flink wat tijd vraagt, … Het dagelijkse leven is soms een behoorlijke planningspuzzel. Werken als poetshulp, biedt dan de flexibiliteit die je zoekt. Woensdagnamiddag vrij, starten om 10 uur of high energy dagen van 8 uur: jij stelt samen met je kantoorverantwoordelijke je ideale uurrooster samen.

#4. Groeien in skills én zelfvertrouwen

Elke dag bijleren, is een must om voldoening te halen uit je job. Bij Easy Life geloven we in het groeipotentieel van onze huishoudhulpen en doen we er alles aan zodat ze zich nóg beter kunnen ontplooien op de werkvloer. Schoonmaken op hoogte, stofzuigen zonder rugklachten, klanten assertief te woord staan, … Onze Easy Life Academy leert je alle ins en outs van het vak.

#5. Elke dag is anders

Hoe kunnen we jouw dagplanning het best omschrijven? Variatie, variatie, variatie! Geen enkele klant is hetzelfde en alle huishoudens zitten anders in elkaar. Een ruim appartement, een knusse rijwoning, bruisende gezinnen met kids of een koppel gepensioneerden: jouw dagplanning is hyperafwisselend, precies hoe jij het wilt. Met één zekerheid: jij werkt steeds bij klanten dicht in de buurt!

De dankbaarste job zelf ervaren? Dat kan! Easy Life is voortdurend op zoek naar huishoudhulpen die zin hebben om het beste van zichzelf te geven. Solliciteer vandaag nog !

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Femke G. uit Essen heeft 23 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Veerle V. uit Grembergen heeft 10 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Roger V. uit Holsbeek heeft 12 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Marianne V. uit Zele heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Bart D. uit Mechelen-Aan-De-Maas heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.