Easy Life scoort
4.2 op basis van
24041 beoordelingen
Terug naar de lijst

7 redenen om te werken als huishoudhulp bij Easy Life

Een goede poetshulp is een onmisbare schakel in het huishouden van veel gezinnen. De woonkamer spik en span maken, de volle mand strijk laten verdwijnen, een babbeltje slaan met de klant. Als huishoudhulp maak je het verschil. Maar waar solliciteer je als poetshulp? Bij welk bedrijf wil je aan de slag? Wij geven je 7 redenen om te werken als huishoudhulp bij Easy Life.

Werken als huishoudhulp: Easy Life got you covered


Je bent op zoek naar een job als huishoudhulp, maar weet niet waar te beginnen. Je schuimt het internet af op zoek naar een bedrijf waar het aangenaam werken is, maar vindt niet meteen wat je zoekt. Easy Life heeft de oplossing! Als dienstenchequekantoor staan we gekend om onze topsfeer, teamspirit en tal van voordelen. Wil je je jobzoektocht in stroomversnelling brengen? Dit zijn 7 redenen om vandaag nog te solliciteren bij Easy Life. Let’s start!
1 | Kies je eigen uren


Werken als huishoudhulp én genieten van een bloeiend privéleven? Dat kan bij Easy Life! Als poetshulp bepaal je zelf wanneer je werkt. In de namiddag vrij om je kinderen van school te halen, later beginnen om je dag te starten met een frisse morning run, … Werken als poetshulp bij Easy Life betekent zelf je eigen uurrooster samenstellen. Aan flexibiliteit geen gebrek!


2 | Een planning die matcht met je vervoer


Kom je naar het werk met de scooter? Of neem je liever het openbaar vervoer? Easy Life zorgt voor een planning in functie van je vervoersopties. We kijken niet alleen naar je transportmogelijkheden, maar ook naar je woonplaats. Zo verbinden we huishoudhulpen steeds met gezinnen dichtbij huis. Want werken in de buurt, geeft je meer quality time met je naasten.


3 | Altijd werk, dat staat vast!


Op zoek naar een job met voldoende werkzekerheid? Gevonden! Een huishouden is altijd in beweging. Een wasmachine die op volle toeren draait en je met een berg strijk opzadelt, spelende kinderen die modder doorheen je huis achterlaten,… Als poetshulp ben jij werkelijk onvervangbaar. Een job met tonnen zekerheid en klanten die staan te springen? That’s for sure!


“Als poetshulp maak je mensen écht gelukkig. Bij Easy Life verloopt het contact met de kantoorverantwoordelijken bovendien heel vlotjes. Zo ga ik met plezier langs voor een administratieve vraag of gewoon, om een babbeltje te slaan.” - Fanny, huishoudhulp Easy Life Aarschot


Wil je aan de slag als poetshulp bij een te gek dienstenchequekantoor waar het volledig om jou draait? Solliciteer nu bij Easy Life.


4 | Jouw kantoorverantwoordelijken bieden een luisterend oor


Issues op de werkvloer, een moeilijke klantenervaring of een administratief probleem waar je geen raad mee weet. Insert onze kantoorverantwoordelijken! Als huishoudhulp kan je steeds rekenen op je lokaal Easy Life-kantoor voor allerlei soorten vragen. Onze consulenten luisteren naar je verhaal en denken met je mee. Problemen? Die vegen we meteen van de baan!


5 | Een vlotte verloning


Correctheid en communicatie zijn twee waarden die Easy Life hoog in het vaandel draagt. Dit weerspiegelen we dan ook in je loonpakket. Denk: een stipte betaling, een correcte verloning en een aantrekkelijk loon. Zo krijg je als poetshulp een uitgebreide hospitalisatieverzekering, waar zelfs jouw gezinsleden op kunnen intekenen. Tal van voordelen, zoveel is zeker.


6 | Training on the job


Zin om aan de slag te gaan als poetshulp maar ontbreekt het je aan de nodige ervaring? No worries! Easy Life biedt elke huishoudhulp een poetsopleiding op maat. Van tips en tricks voor starters, tot nuttige opfriscursussen tussendoor. Nood aan coaching op de werkvloer of een extra taaltraining? Ook hiermee helpt Easy Life je verder. Check onze Easy Life Academy voor meer info!


7 | De dankbaarste job, dat is zeker!


Van een welgemeende dankjewel tot een dagdagelijks praatje: als huishoudhulp heb je een job met een hoge voldoeningsfactor. Je bent dan ook dé steunpilaar van een huishouden, iets waar je klanten je enorm dankbaar voor zijn. En dat laten ze graag merken door een fijne babbel of een leuk compliment. Want werken als poetshulp, dat is voldoening verzekerd!


“De dankbaarheid die ik van mijn klanten terugkrijg, is gigantisch. Zelfs wanneer ik ziek ben, sturen ze mij berichtjes om me veel beterschap te wensen. Die appreciatie is echt goud waard.” – Gonny, huishoudhulp Easy Life Lier

Een nieuwe baan gezocht met massa’s voldoening en een hoge job security? Dan is werken als huishoudhulp bij Easy Life op je lijf geschreven! Neem contact op en join our Easy Life-family.

Open van ma to do van 9 tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Marc C. uit Sleidinge heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elke B. uit Lebbeke heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Vanessa F. uit Embourg heeft 20 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Veerle V. uit Oosterzele heeft 3 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

AnLaurence V. uit Genk heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.