EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulpen

De voordelen van een huishoudhulp via EasyLife

Overweegt u om een huishoudhulp in te schakelen? Maar twijfelt u omdat u niet weet wie u in huis haalt? Kies dan voor een betrouwbare en deskundige poetshulp via EasyLife. Bij ons kunt u zeker zijn van een bonafide kracht die u het leven makkelijker maakt. Dit is mogelijk dankzij een nauwkeurige selectie en screening van ons personeel. Zo bespaart u zichzelf veel tijd en zorgen. Laat het vinden van een hulp op maat gerust aan ons over!

Belastingvermindering met dienstencheques

Indien u besluit een poetshulp in te schakelen, betaalt u dankzij overheidssteun niet meer dan 9 euro per gepresteerd uur. Bovendien heeft u recht op een belastingvermindering van 30% over alle aangekochte dienstencheques. Netto kost een dienstencheque u nog slechts 6,30 euro.

Ons personeel werkt niet in het zwart, maar heeft een wettige arbeidsovereenkomst en is daarom verzekerd tegen arbeidsongevallen. Werkt u of uw poetshulp momenteel nog in het zwart? Dan zijn wij de aangewezen oplossing om het statuut officieel in orde te brengen. Zo komen alle voordelen van een loontrekkende eenvoudig en discreet binnen handbereik.

Wilt u meer informatie over het inschakelen van een poetshulp? Of bent u geïnteresseerd in onze job mogelijkheden? Neem dan zeker contact met ons op!

Waarom kiezen voor een poetshulp of huishoudhulp via EasyLife?

Misschien heeft u al meerdere poetsvrouwen over de vloer gehad, met teleurstellende ervaringen. Misschien ook twijfelt u, omdat u niet weet wie u in huis haalt. Klinkt dat u bekend in de oren? Kies dan voor een huishoudhulp met dienstencheques via EasyLife! Onze werknemers worden met zorg geselecteerd en gescreend. Dit bespaart u als particulier niet alleen veel tijd, maar ook problemen. Wij zijn u met alle plezier van dienst!

Belastingvermindering dankzij dienstencheques

Besluit u een poetshulp of huishoudhulp in te schakelen, dan betaalt u dankzij overheidssteun slechts 9 euro per prestatie-uur. Bovendien geeft de aanschaf van diensten cheques recht op een belastingvermindering van 30%. Uiteindelijk kost een dienstencheque u nog maar 6,30 euro.

In tegenstelling tot veel poetshulpen die in het zwart werken, heeft het personeel van EasyLife een geldige arbeidsovereenkomst en zijn zij verzekerd tegen arbeidsongevallen.

Ook voor huishoudhulpen die momenteel nog in het zwart werken zijn wij de aangewezen oplossing. Wij brengen in alle discretie uw statuut officieel in orde, zodat u kunt genieten van dezelfde voordelen als iedere andere loontrekkende.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een poetshulp via EasyLife? Of heeft u interesse in onze job mogelijkheden? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

of bel
0800 62080
Open maandag om 9u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid