Easy Life scoort
4.2 op basis van
22503 beoordelingen

Huishoudhulp Zwijnaarde

Op zoek naar de allerbeste huishoudhulp uit Zwijnaarde? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het team van Easy life is gepassioneerd, gedreven en houdt van een enthousiaste no-nonsense aanpak. Wij helpen u graag verder om de perfecte huishoudhulp (aangepast aan uw regio en specifieke wensen) te vinden. Betrouwbaarheid, kwaliteit en een vriendelijke service horen standaard bij Easy Life. Klaar om te genieten van een propere woonst? Let’s go!

De pluspunten van een huishoudhulp in Zwijnaarde

Kan u wel wat hulp gebruiken tijdens het uitvoeren van huishoudelijke taken? Easy Life zorgt voor een flexibele huishoudhulp, perfect aangepast aan de karakteristieken van uw levensstijl en mogelijke wensen. Ook over de financiële zaken hoeft u zich allesbehalve zorgen te maken. Ons betaalbaar uurtarief kunt u eenvoudig vergoeden met dienstencheques, welke gedeeltelijk aftrekbaar zijn van de belastingen. Handig, toch?

Easy Life staat meteen voor u klaar

De vriendelijke en professionele huishoudhulpen van Easy Life Zwijnaarde, dat blijft de beste keuze. Stuur ons een mailtje, neem telefonisch contact op met iemand van ons team of vul het aanvraagformulier in dat u op onze website kan terugvinden. Geen moeilijke, ingewikkelde stappen dus! Easy Life staat altijd voor u klaar met een antwoord op al uw vragen, inclusief vriendelijke service en advies. Waar wacht je nog op?

Alle kwaliteiten van al onze huishoudhulpen

Meer bieden dan onze concurrentie, daar streven we naar bij Easy Life. Het verzorgen van het sanitair, stofzuigen of dweilen behoren tot het takenpakket van onze professionele huishoudhulpen. Na een intern en intensief overleg kunnen andere taken (boodschappen doen, strijken of koken bijvoorbeeld) aan de to do’s worden toegevoegd. Al wat u hoeft te doen? Geef uw wensen door aan het team van Easy Life, dan gaan zij meteen op zoe naar de perfecte huishoudhulp. Alles voor een vriendelijke en uitstekende service dus!

Een betrouwbare huishoudhulp in Zwijnaarde?

De belangrijkste voorwaarden wanneer u de expertise van een huishoudhulp uit Zwijnaarde wil inschakelen? Twee woorden: betrouwbaarheid en nauwkeurigheid natuurlijk! Bij Easy Life bent u aan het juiste adres. Wij screenen elke huishoudhulp vooraleer we met haar aan de slag gaan binnen ons team. Met onze service in Zwijnaarde bent u 100% zeker dat de juiste huishoudhulp wordt ingeschakeld.

of bel
+32 5 030 05 78
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Kim B. uit Bavegem heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Laura P. uit Waasmunster heeft 13 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Astrid S. uit Hemiksem heeft 7 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Dorothee V. uit Gontrode heeft 8 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Karin S. uit Wommelgem heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.