EasyLife scoort
4.0 op basis van
217 beoordelingen
0800 62080

Huishoudhulp Zedelgem

Is een dag bij u ook vaak te kort en hebt u niet altijd even veel zin in al die huishoudelijke taken? Werf een huishoudhulp aan in Zedelgem die u ontlast van de zaken waar u eigenlijk te weinig tijd en zin voor heeft. Doordat deze huishoudhulp van Easy Life in

Een huishoudhulp in Zedelgem kan u uiteenlopende huishoudelijke taken uit handen nemen. Zo kan een huishoudhulp uw huis schoonmaken, maar ook uw was en strijk verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk dat uw hulp uw boodschappen in huis haalt en uw eten bereidt. U betaalt uw huishoudhulp met dienstencheques, wat vele voordelen biedt. Zo hebt u uw huishouden gemakkelijk op orde op een efficiënte manier.

Na een grondige screening selecteren wij voor u een passende huishoudhulp. Een betrouwbare, gemotiveerde hulp die kwalitatief werk aflevert. Het aanvragen van een huishoudhulp in Zedelgem kan gemakkelijk en snel via het aanvraagformulier. Bij uw gemeente kunt u terecht voor het aanvragen van een persoonsgebonden budget, waarvan u uw huishoudelijke hulp kunt betalen.

Easylife maakt uw leven eenvoudiger!

of bel
050 96 04 05
Vandaag nog open tot 18u

Dien een aanvraag in

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij EasyLife genieten al meer dan 17.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

4,6/5 Score op tevredenheid