Easy Life scoort
4.2 op basis van
24041 beoordelingen

Huishoudhulp Wielsbeke

Een schone woning en meer vrije tijd. Wie verlangt daar niet naar? Toch is deze combinatie vaak niet eenvoudig, aangezien het huishouden nooit klaar is. Goede hulp in het huishouden is dan de beste oplossing. Easy Life heeft al meer dan 9.000 gezinnen geholpen aan een professionele en betrouwbare huishoudhulp. Een huishoudhulp neemt u veel taken uit handen, waardoor u tijd overhoudt voor uw gezin, uw hobby’s en uw werk. Het vinden van een goede huishoudhulp in Wielsbeke is niet gemakkelijk, maar Easy Life helpt u graag snel en vakkundig!

De juiste huishoudhulp

Wanneer u de hulp inroept van Easy Life om een huishoudhulp in Wielsbeke te vinden, dan bent u verzekerd van een zeer goede en betrouwbare hulp in de huishouding. Voordat een huishoudhulp door Easy Life ingezet wordt, is hij of zij gescreend en geschikt bevonden. Door het screenen van de huishoudhulp, kan Easy Life kwaliteit en betrouwbaarheid waarborgen. Op basis van uw wensen gaat Easy Life op zoek naar de beste huishoudhulp in Wielsbeke.

Een huishoudhulp van Easy Life doet meer!

De voornaamste reden dat u een huishoudhulp in wilt schakelen, is natuurlijk om hulp te krijgen bij de huishoudelijke taken. Hierbij denkt men meestal aan standaard taken als stoffen, stofzuigen, dweilen en het poetsen van het sanitair. Een huishoudhulp van Easy Life neemt graag een extra stap voor u. In overleg kan de huishoudhulp namelijk ook andere werkzaamheden uitvoeren, zoals bijvoorbeeld het koken van uw maaltijd, het strijken van uw schone was en het doen van de boodschappen. Een huishoudhulp van Easy Life betekent dus écht een easy life!

Huishoudhulp in Wielsbeke met dienstencheques betalen

Heeft Easy Life de beste huishoudhulp in Wielsbeke voor u gevonden? Dan kunt u de gewerkte uren van de hulp uitbetalen met dienstencheques. Dit is een handige en veilige manier van betalen en daarnaast biedt het u ook een fiscaal voordeel. De kosten die u maakt aan dienstencheques, kunt u namelijk voor een deel aftrekken van de belasting. Zo wordt het inhuren van een huishoudhulp van Easy Life wel heel aantrekkelijk!

Easy Life voor de beste huishoudhulp in Wielsbeke!

Al meer dan 9.000 gezinnen hebben via Easy Life de beste huishoudhulp in hun woonplaats gevonden. Wilt u ook profiteren van de vele voordelen die een huishoudhulp van Easy Life biedt? Neemt u dan direct contact op met de kundige medewerkers van Easy Life. Zij gaan dan zo snel mogelijk voor u op zoek naar de beste match. Dan heeft u binnenkort weer uw handen vrij voor écht belangrijke zaken!

of bel
+32 5 149 02 08
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Romane L. uit Vorst heeft 5 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Sergio P. uit Berchem heeft 22 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Herman V. uit Izegem heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Ingrid C. uit Keerbergen heeft 17 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Jenthe E. uit Zandhoven heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.