Easy Life scoort
4.2 op basis van
22776 beoordelingen

Huishoudhulp Wetteren

Dit herkent u vast: druk met uw job, uw gezin en uw hobby’s? En daarom geen tijd voor het huishouden of misschien geen energie meer na een lange dag werken? Maar aan de andere kant wilt u wel wonen in een net en proper huis. De oplossing is simpel: een huishoudhulp in Wetteren zoeken. Minder eenvoudig is het ook daadwerkelijk vinden van een huishoudhulp in Wetteren en vooral eentje die goed en betrouwbaar is. Vertrouw daarom op Easy Life. Dit specialistisch poetsbureau weet de juiste huishoudhulp te vinden, die voldoet aan uw eisen en wensen.

Hoe werkt Easy Life?

Easy Life stelt service en kwaliteit voorop. Een huishoudhulp kan dan ook alleen voor dit poetsbureau werken, als zij de strenge sreening van Easy Life doorstaan heeft. Op deze manier bent u zeker van een professionele en betrouwbare huishoudhulp in Wetteren. Zonder zorgen kunt u de zoektocht overlaten aan Easy Life, waardoor u direct al tijd en moeite bespaart. Wat een gemak!

Huishoudhulp Wetteren met dienstencheques

De huishoudhulp uit Wetteren die Easy Life aan u voorstelt, werkt met dienstencheques. Dit is voor u een voordelige en veilige manier van uitbetalen. U profiteert niet alleen van een voordelig uurtarief, maar de kosten van de cheques zijn voor een deel aftrekbaar van de belasting. Zo wordt het inzetten van een huishoudhulp via Easy Life wel erg aantrekkelijk! Door het werken met dienstencheques, hoeft u ook niet elke keer contant geld in huis te halen. Handig en veilig.

Een huishoudhulp van Easy Life: extra gemak!

Als u denkt aan een huishoudhulp in huis, dan denkt u waarschijnlijk aan standaard huishoudelijke taken die zij uit zal voeren. Bijvoorbeeld stof afnemen, stofzuigen en dweilen. Maar naast deze taken, kan de huishoudhulp van Easy Life ook meer voor u betekenen! In overleg kan de huishoudhulp namelijk ook de strijk voor u doen, de boodschappen in huis halen of zelfs uw maaltijd bereiden. U kunt uw wensen bij Easy Life aangeven en zij gaan op zoek naar de best passende huishoudhulp in Wetteren. Bespaar een hoop tijd en moeite en geniet van een efficiënt huishouden!

Kies voor gemak en kwaliteit: Easy Life!

U hoeft zich geen zorgen meer te maken om de beste huishoudhulp in Wetteren te vinden. Laat alles over aan Easy Life en geniet net als meer dan 9.000 andere huishoudens van de goede service en het gemak van Easy Life. Vul het online aanvraagformulier in of neem telefonisch contact op met de kundige medewerkers van Easy Life. Zo geniet u binnenkort van meer vrije tijd en een proper huis!

of bel
+32 9 395 95 46
Open van ma to do van 9u tot 17u
Open vrij van 9u tot 14u

Dien een aanvraag in

Vraag vrijblijvend poetshulp aan

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Hoe werkt het?

  1. Vul vrijblijvend het formulier in en geef daarbij uw wensen aan.
  2. Wij gaan op zoek naar een passende huishoudhulp op basis van uw wensen en behoeften.
  3. Wij nemen contact met u op. Op werkdagen binnen 48 uur.

Klanten vertrouwen
op onze huishoudhulp

Dankzij Easy Life genieten al meer dan 19.500 gezinnen
van een stralend huis of een gladgestreken garderobe.

8,4/10 Score op tevredenheid

Carolien V. uit Heist-Op-Den-Berg heeft 15 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Virginie M. uit Tilff heeft 9 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Fatima F. uit Hekelgem heeft 16 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Arnold V. uit Heist-Aan-Zee heeft 19 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.

Elissa S. uit Paal heeft 18 uur geleden huishoudhulp aangevraagd.